Δύσκολες καταστάσεις σε Απόλλων Λεμεσού και Ζανκτ Πάουλι Μαυρίας και Σάλιακας αντίστοιχα. Το deal Σίβασπορ - Ατρόμητος.για τον Χαρίση.

Δύσκολες καταστάσεις αντιμετωπίζουν σε Απόλλων Λεμεσού και Ζανκτ Πάουλι Μαυρίας και Σάλιακας αντίστοιχα - Αυτό είναι το deal Σίβασπορ-Ατρόμητου

Ατρόμητος: Το παιδί (ο Χαρίσης) ήδη βρίσκεται Τουρκία. Πήγε να συναντήσει τον κολλητό του, τον Κυπελλούχο Δημήτρη Γούτα και να ανοίξει την αγορά της γειτονικής χώρας.

Το deal, όπως είχαμε αποκαλύψει, εν τέλει έκλεισε στα 3,5 κατοστάρικα για τον Ατρόμητο για έναν παίκτη που μόλις άκουσε τα χρήματα της Σιβασπόρ έβαλε λυτούς και δεμένους για να αποχωρήσει.  Οπότε, ο πρόεδρος πήγε πάσο! Στα παρασκήνια της συμφωνίας; Πως οι Περιστεριώτες θα αποπληρωθούν από τους Τούρκους σε 5 δόσεις!

Χάρης Μαυρίας: Δεν βρήκε την Ιθάκη του στην Κύπρο

Όταν ο Χάρης Μαυρίας ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα Λεμεσού φάνηκε να βρίσκει την Ιθάκη του! «Γεμάτη» χρονιά (27 ματς/1 γκολ/4 ασίστ) για τον ίδιο, πρώτο πρωτάθλημα για το club μετά από 15 χρόνια. Ιδανική συγκυρία για restart. Φευ.

Ο Μαυρίας ενημερώθηκε πως δεν είναι στα πλάνα του νέου προπονητή, Νταβίδ Καταλά στον Απόλλωνα Λεμεσού. Μολονότι συμπεριλήφθηκε στην λίστα των αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι ήδη σε αναζήτηση ομάδας.

Φοβερά πράγματα…

Μανώλης Σάλιακας: Δύσκολη αρχή στη Γερμανία

Κάθε αρχή και δύσκολη! Ο Μανώλης Σάλιακας τραβάει τα πρώτα ζόρια του στην Ζανκτ Πάουλι αναφορικά με το game intensity και ήδη στα πρώτα τρία ματς έγινε ισάριθμες φορές αλλαγή από τον προπονητή του με το kicker να τον «ματώνει» βαθμολογικά. Αφήστε που αποβλήθηκε και στο Κύπελλο απέναντι σε ερασιτεχνικό club. Αφήστε που ζορίζεται στην εκμάθηση γερμανικών.

Μανώλη, reaction…