Γκώνιας

Ο πρώην τεχνικός του Εργοτέλη συνεχίζει στην ομάδα της Αιγύπτου

Κάτοικος Αιγύπτου για ακόμα μία σεζόν θα παραμείνει ο Τάκης Γκώνιας, καθώς ανανέωσε την συνεργασία του με την Γουάντι Ντέγκλα.

Ο πρώην προπονητής του Εργοτέλη ανταποκρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος, η πορεία του κρίθηκε επιτυχημένη από την διοίκηση και ο Μαγκέτ Σάμι αποφάσισε να τον διατηρήσει στον πάγκο του συλλόγου.

Ο Γκώνιας συνεχίζει και έτσι, τα όποια σενάρια κυκλοφόρησαν για πιθανή μετακόμιση του Νίκκι Παπαβασιλείου στην Γουάντι Ντέγκλα δεν θα γίνουν πραγματικότητα.

Ο νυν τεχνικός του Εργοτέλη βρίσκεται με το 1,5 πόδι εκτός ομάδας, ωστόσο τα δεδομένα μπορεί και να ανατραπούν λόγω της συμφωνίας του Γκώνια με την ομάδα της Αιγύπτου για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Θυμίζουμε την ανακοίνωση της Κρητικής ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης επισημαίνει ότι ο προπονητής Νικόδημος Παπαβασιλείου δεσμεύεται με συμβόλαιο για δυο ακόμα χρόνια. Σε περίπτωση που ο ίδιος αποφασίσει ν’ αποχωρήσει επιλέγοντας έναν νέο σταθμό στην προπονητική του καριέρα η διοίκηση της ΠΑΕ δεν θα σταθεί εμπόδιο διασφαλίζοντας ωστόσο τα συμφέροντα της ομάδος.

Παράλληλα όμως είμαστε σε θέση να κάνουμε γνωστό ότι η καρεκλά του τεχνικού δεν θα μείνει λεπτό κενή. Έχει γίνει ήδη επιλογή και έχουμε έρθει σε συμφωνία με νέο τεχνικό πάντα μέσα στο πλάνο και την φιλοσοφία που έχει χαράξει από την πρώτη ημέρα η διοίκηση του Μάγκετ Σάμι».