Ο Γιάννης Ανέστης μπαίνει σιγά σιγά σε αγωνιστικό ρυθμό, πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της Γκέτεμποργκ. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έφτασε στη σουηδική πόλη το βράδυ της Δευτέρας (7/1), κάνοντας την πρώτη του γνωριμία και με τον προπονητή. «Είχε ένα πρόγραμμα εβδομάδων και ατομικό, αλλά και με τον προπονητή τερματοφυλάκων της εθνικής Ελλάδας»,...

Ο Γιάννης Ανέστης μπαίνει σιγά σιγά σε αγωνιστικό ρυθμό, πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της Γκέτεμποργκ.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έφτασε στη σουηδική πόλη το βράδυ της Δευτέρας (7/1), κάνοντας την πρώτη του γνωριμία και με τον προπονητή. «Είχε ένα πρόγραμμα εβδομάδων και ατομικό, αλλά και με τον προπονητή τερματοφυλάκων της εθνικής Ελλάδας», είπε χαρακτηριστικά.

Από τη μεριά του, ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ δήλωσε: «Είναι η πρώτη φορά που παίζω ποδόσφαιρο σε εσωτερικό χώρο.Μετά την προετοιμασία στην Πορτογαλία, ήρθα στο Γκέτεμποργκ με την οικογένειά μου.Η εντύπωση που είχα στο σύντομο χρονικό διάστημα είναι ότι πρόκειται για ένα νέο σύλλογο με πολλούς ταλαντούχους παίκτες».