Μπάρκας: Τα ζόρια στη Σέλτικ και η αναζήτηση τερματοφύλακα


Κώστας Παπαδόπουλος

Μπάρκας: Τα ζόρια στη Σέλτικ και η αναζήτηση τερματοφύλακα


Δεν έχει ξεκινήσει καλά ο Βασίλης Μπάρκας στη Σέλτικ. Αλλιώς τα περίμενε και εκείνος και οι άνθρωποι της ομάδας, όταν έγινε η μεταγραφή του από την ΑΕΚ.

Ο Μπάρκας έβγαλε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού στα τέλη Οκτωβρίου και από τη στιγμή που επέστρεψε, βρίσκεται στον πάγκο. Ο Σκοτ Μπέιν τον έχει προσπεράσει στην κούρσα του βασικού και φαίνεται πως όλα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα για τον Έλληνα κίπερ μετά τη δήλωση του Φρανκ ΜακΆβενι.

Η Σέλτικ φαίνεται πως θα κινηθεί για τερματοφύλακα τον Ιανουάριο. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής: «Δεν νομίζω πως τους αρέσει ο Μπάρκας αυτή τη στιγμή γι’ αυτό έφεραν τον Μπέιν, αν και νομίζω πως τον Ιανουάριο θα κινηθούν για κάποιον έμπειρο τερματοφύλακα, εκτός και αν ο Μπάρκας επιστρέψει και δείξει την αξία του. Πολλές φορές αισθάνομαι άσχημα με τους τερματοφύλακες γιατί δεν είναι σαν τους μέσους που κάνουν ένα λάθος και προχωράνε, αν είσαι τερματοφύλακας όλος ο κόσμος στρέφεται εναντίον σου. Ο Μπάρκας είναι η αλήθεια πως δεν είχε χρόνο να προσαρμοστεί, όμως πλήρωσαν 6 εκατ. ευρώ γι’ αυτόν και θα έπρεπε να μπορούσε να το χειριστεί».

 


Sportime Extras