ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

«Χρυσάφι» στα πόδια του Σιώπη ρίχνει η Τραμπζονσπόρ!

Η Τραμπζονσπόρ «χρυσώνει» τον Μανώλη Σιώπη με 3 εκατομμύρια ευρώ, για την επόμενη 3ετία!
«Χρυσάφι» στα πόδια του Σιώπη ρίχνει η Τραμπζονσπόρ!

Ο Ερόλ Μπουλούτ, είναι ο άνθρωπος που σίγουρα του χρωστάει πολλά ο Μανώλης Σιώπης, αφού τον έβγαλε από την αφάνεια πριν 4 χρόνια.

Εκείνος που τον πίστεψε αγωνιστικά και τον έφερε στην Τουρκία και δη την Αλανιασπόρ, με τις πλάτες του Γιώργου Τζαβέλλα, που «έψησε» τον γιόκα του προέδρου της τουρκικής ομάδας για να σπαταλήσει ένα small transfer fee για τον Μανώλη Σιώπη που έπαιζε στον Άρη.

Η ιστορία έγραψε. Ο «Μανωλιός» όχι μόνο εμφανίστηκε στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, αλλά πλέον είναι ένα established profile.

Πήρε μεταγραφή στην Τραμπζονσπόρ έναντι 1 εκατ. ευρώ, κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον σύλλογο από την Τραπεζούντα, πήρε σχεδόν φανέλα βασικού στην Εθνική Ελλάδας και έγινε το alter ego του Τάσου Μπακασέτα.

Κανείς θα ανέμενε πως η άφιξη του Δημήτρη Κουρμπέλη θα έφερνε τον 29χρονο αμυντικό χαφ σε δεύτερο ρόλο.

Σε συνδυασμό με τις ενστάσεις της οικογένειάς του μια και μεγαλώνουν τα μέλη (σ.σ.: πριν 1,5 μήνα ήρθε στη ζωή και ο δεύτερος καρπός της ευτυχίας τους) η ένδειξη ήταν πως ο Σιώπης θα κυνηγούσε την μεταγραφή! Φευ.

Βάσει πηγών μας, η Τραμπζονσπόρ κατόπιν εισήγησης του Νέναντ Μπιέλιτσα προχώρησε σε πρόταση επέκτασης της συνεργασίας με τον Μανώλη Σιώπη μέχρι το 2026.

Με τις ανάλογες παροχές φυσικά μια και το τωρινό συμβόλαιο που ΄χει ισχύ μέχρι το 2024 αποφέρει 6-7 κατοστάρικα ετησίως στον Σιώπη, ο οποίος αν αποδεχθεί την πρόταση των Τούρκων θα αμείβεται σχεδόν με τα ίδια χρήματα του Κουρμπέλη (950 χιλιάρικα/1 μύριο).

Πλέον, η μπάλα είναι στα πόδια του…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Χρυσάφι» στα πόδια του Σιώπη ρίχνει η Τραμπζονσπόρ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).