Χρήστος Μανδάς: Τρέλα στην Ιταλία – Οι μεγάλες ομάδες που τον τεσκάρουν
Ο Χρήστος Μανδάς έχει δημιουργήσει ήδη ντόρο και όνομα στην Ιταλία και τα likes από τις μεγάλες ομάδες πέφτουν βροχή
Σπουδαίος Χρήστος Μανδάς στη ρεβάνς της Λάτσιο με την Μπόντο Γκλιμτ για το Europa League. Οι Ρωμαίοι μπορεί να μην ολοκλήρωσαν τη μεγάλη ανατροπή και να αποκλείστηκαν στα πέναλτι αλλά ο διεθνής πορτιέρε έκανε την εμφάνιση της σεζόν.
Με 7 αποκρούσεις, 2-3 εκ των οποίων τοπ τοπ επιπέδου, με απόκρουση πέναλτι στη διαδικασία, ο Μανδάς πήγε να πάρει την πρόκριση μόνος του.
Με 14 εμφανίσεις φέτος, εκ των οποίων οι 9 στην Ευρώπη (μόνο σε 3 ματς της Λάτσιο στη διοργάνωση ήταν στον πάγκο), το βιογραφικό του ήδη μπαίνει σε μεγάλες λίστες.
Ο 24χρονος τερματοφύλακας ανανέωσε πρόσφατα με τη Λάτσιο έως και το καλοκαίρι του 2029. Αυτό όμως δεν εμποδίζει τις μεγάλες ομάδες της Ιταλίας να κάνουν like στην περίπτωση του. Ίντερ, Γιουβέντους και ενδεχομένως η Μίλαν σύντομα να χρειαστούν τερματοφύλακα.