ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ετοιμάζεται για Τουρκία ο Βασίλης Μπάρκας – Μία «ανάσα» από την Άνκαραγκουτσού!

Ο Βασίλης Μπάρκας δεν έμεινε για αρκετό καιρό χωρίς ομάδα και ετοιμάζεται για Τουρκία.
Ετοιμάζεται για Τουρκία ο Βασίλης Μπάρκας – Μία «ανάσα» από την Άνκαραγκουτσού!

Το νέο σταθμό στην καριέρα του φαίνεται ότι βρήκε ο Βασίλης Μπαρκας, που δεν είναι άλλος από την Τουρκία και την Ανκαραγκουτσού.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, όπως σας είχαμε αποκαλύψει έμεινε ελεύθερος από τη Σέλτικ και αρκετές ομάδες ήταν αυτές που τον κοιτούσαν.

Η γειτονική χώρα και με την τελευταία περίπτωση του Κουρμπέλη, έχει δείξει ότι τους υπολογίζει πάρα πολύ τους Έλληνες παίκτες και έτσι άμεσα έδειξε το ενδιαφέρον της η τουρκική ομάδα.

Ο Βασίλης Μπάρκας σίγουρα ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ πηγαίνοντας στη Σέλτικ, χάνοντας τη θέση του βασικού.

Έπειτα ήρθε ο δανεισμός της Ουτρέχτη, που βρήκε τα πατήματα του και θύμισε τον πολύ καλό τερματοφύλακα που όλοι γνωρίσαμε.

Πλέον έχοντας αρκετές προτάσεις, πιο κοντά στο οικονομικό είναι με την Ανκαραγκουτσού, με την οποία και φαίνεται ότι θα υπογράψει άμεσα συμβόλαιο.

Πολύ καλή επιλογή για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, που θα βρει πολλούς Έλληνες στην Τουρκία, για να του δείξουν τα… κατατόπια.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.