Γιώργος Γιακουμάκης: Πήγε στη Βρέμη για Βέρντερ - Ακόμα στο κόλπο η Σέλτικ

Ο Γιώργος Γιακουμάκης βρίσκεται στη Βρέμη για διαπραγματεύσεις με την Βέρντερ. Δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωσή του η Σέλτικ.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πήγε στη Γερμανία για λογαριασμό της Βέρντερ Βρέμης, ενώ στο «κόλπο» για την απόκτησή του παραμένει η Σέλτικ.

Ο Έλληνας επιθετικός της Φένλο, οπως μεταδίδει η «bild» βρίσκεται στη Γερμανία για να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του στη Βέρντερ Βρέμης.

Η Φένλο έχει απορρίψει την αρχική πρόταση των Γερμανών, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ. Επιπροσθέτως, ο «μπόμπερ» της ολλανδικής ομάδας δεν συμφώνησε με την πρόταση που του έκανε η Βέρντερ. Στο «παιχνίδι» παραμένει και η Σέλτικ που παρακολουθεί της εξελίξεις, προκειμένου να κάνει τη κίνησή της.

Οι Σκωτσέζοι έχουν εκδηλώσει πολύ σοβαρό ενδιαφέρον και βρίσκονται ήδη σε επαφές με τη Φένλο, η οποία υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία.

Όπως προκύπτει, η Σέλτικ είναι πρόθυμη να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Γιακουμάκη, αναφορικά με τον μισθό του. Η Φένλο, όπως τονίζουν τα ρεπορτάζ ζητά τουλάχιστον 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή της.

Πάντως, ο τοπ σκόρερ των γηπέδων της Ολλανδίας φαίνεται να προτιμά την προοπτική της Γερμανίας, αν και υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Ο Γιακουμάκης φαίνεται πως «ζυγίζει» της επιλογές του, από τη στιγμή που δεν έχει συμφωνήσει στην πρώτη πρόταση της Βέρντερ. Θα κάνει…υποχώρηση στις απαιτήσεις του ή θα περιμένει κάποια νέα «κρούση» από άλλη ομάδα;

Δείτε σχετικές φωτογραφίες από την άφιξη Γιακουμάκη στη Γερμανία για διαπραγματεύσεις με την Βέρντερ Βρέμης: 

Διαβάστε ακόμη: 

Για μια θέση στους ομίλους του Champions League

Survivor – Hλίας Μπόγδανος: Ζει τον απόλυτο έρωτα στην Τήνο

Survivor: Η Μαριαλένα μόνη της στη Κω χωρίς τον Σάκη Κατσούλη – Τι συνέβη