Η Ρόμα κυνηγά τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο

Δημοσίευμα της Gazzetta Dello Sport αναφέρει πως οι Ρωμαίοι κυνηγούν τον Έλληνα γκολκίπερ

Η Ρόμα κυνηγά τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, όπως αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα και συγκεκριμένα η Gazzetta Dello Sport.

Η Ιταλική εφημερίδα, κάνει ξεχωριστή αναφορά στον Έλληνα τερματοφύλακα και σχολιάζει πως η Ρόμα κυνηγά τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, αλλά το εμπόδιο είναι τα 20 εκατομμύρια που ζητά η Μπενφίκα. Όμως, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η διοίκηση των Ιταλών θα κάνει την προσπάθειά της για να τον αποκτήσει.

Το δημοσίευμα της Gazzeta dello Sport έχει ως τίτλο: «Στη Ρόμα οι προβολείς πέφτουν στον Έλληνα Οδυσσέα Βλαχοδήμο της Μπενφίκα» και αναφέρει πιο κάτω:

«Η ομάδα κυνηγά έναν παίκτη στη θέση του τερματοφύλακα, με τον Έλληνα γκολκίπερ να παρακολουθείται από την… μισή Ευρώπη. Η Μπενφίκα θέλει 20 εκατομμύρια. Με 50 παρουσίες φέτος συνολικά και 38% από τα ματς με ανέπαφη την εστία, ο 24χρονος Βλαχοδήμος ήταν ένα από τα μυστικά της επιτυχίας της Μπενφίκα. Και τα μάτια της Ρόμα είναι στραμμένα στο Νο1 για την επόμενη σεζόν»

Στη συνέχεια αναφέρει πως ο Όλσεν θα αποτελεί σύντομα παρελθόν. Κάτι που κάνει επιτακτική την ανάγκη για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα.

«Με τον Ρόμπιν Όλσεν να φεύγει και την μελλοντική επιστροφή του Μιράντε, ο Βλαχοδήμος μπορεί να γίνει ο πρώτος τερματοφύλακας της ομάδας. Το ενδιαφέρον της Ρόμα είναι ισχυρό, αλλά ακόμη δεν έχει κάνει επίσημη πρόταση. Το πρόβλημα είναι ότι πολλές ομάδες στην Ευρώπη ενδιαφέρονται γι’ αυτόν. Από τον Σεπτέμβρη ακούστηκαν τα ονόματα των Μπάγερν, Άρσεναλ, Τσέλσι και Νιουκάστλ», σχολιάζει στο δημοσίευμα και καταλήγει:

« Η Μπενφίκα όμως ετοιμάζεται να πάρει τον Σίλεσεν από την Μπαρτσελόνα. Κάτι που θα αφήσει τον 24χρονο ελεύθερο. Η Μπενφίκα ζητά 20 εκατομμύρια, ποσό που δύσκολα θα δώσει η Ρόμα. Όμως ψάχνει την φόρμουλα για να γίνει η μεταγραφή».