Καρέλης: Επίσημα στην Ντε Χάαχ αλα… Χουλκ (pic)


Βαγγέλης Λάσκαρης

Καρέλης: Επίσημα στην Ντε Χάαχ αλα… Χουλκ (pic)


Την απόκτηση του Νίκου Καρέλη ανακοίνωσε την Πέμπτη (8/10) η Ντε Χάαχ, η οποία κότσαρε μια φωτογραφία αλά Χουλκ αλλά και με ένα όμορφο tweet.

Στη σχετική ανακοίνωση ο Μάρτιν Γιολ είπε: «Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε έναν επιθετικό όπως ο Νίκος. Είναι ένας παίκτης που έχει φτιάξει μια φήμη ενός Έλληνα πολεμιστή. Ένας επιθετικός που δίνει τα πάντα για να κερδίζει και κάποιες στιγμές μοιάζει στον Χουλκ.

Είμαστε ρεαλιστές αρκετά ώστε να ξέρουμε πως ο Νίκος πιθανότατα δεν θα διάλεγε την Ντε Χάαχ αν δεν είχε τους τραυματισμούς τις προηγούμενες σεζόν αλλά είμαστε σίγουροι πως ο Νίκος θα ήθελε να δείξει στην ομάδα μας πως μπορεί να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαστε χαρούμενοι που του δίνουμε την ευκαιρία να το καταφέρει αυτό».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Καρέλης είπε: «Είμαι χαρούμενος με τη μεταγραφή μου στην Ντε Χάαχ και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις και να παίξω παιχνίδια με τους νέους μου συμπαίκτες.

Θέλω να ευχαριστήσω το κλαμπ για την ευκαιρία που μου δίνει να παίξει στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Είμαι ένας παίκτης που του αρέσει να δουλεύει σκληρά και θέλω να εμπνεύσω τους συμπαίκτες μου για να τα δίνουν όλα για τη νίκη».

 


Sportime Extras