Παρελθόν από τη Λιλ ο Ορέστης Καρνέζης

Ο Ορέστης Καρνέζης αποτελεί παρελθόν από τη Λιλ.

Μετά από μία διετία στη Λιλ ο Ορέστης Καρνέζης αποτελεί παρελθόν. Μπορεί να είχε συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τους «λιλουά», αλλά το τέλος ήρθε νωρίτερα.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έπαιξε μόλις σε ένα ματς με τη Λιλ και αυτό ήταν στο Κύπελλο πέρυσι. Φέτος δεν είχε ούτε μία συμμετοχή. Παρόλα αυτά το συμβόλαιό του στη Λιλ, ήταν κάτι παραπάνω από καλό. Περίπου στο 1.500.000 ετησίως έπαιρνε, ποσό που δεν γίνεται να βρει αλλού στα 36 του.

Ωστόσο, πήρε μία αρκετά καλή αποζημίωση και αυτό κάνει τα πάντα πιο εύκολα για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Δεδομένου πως υπό κανονικές συνθήκες είχε συμβόλαιο έως το 2023, πρόθεσή του είναι να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Το πού είναι το ερώτημα. Τελευταία του χρονιά στον Παναθηναϊκό ήταν η σεζόν 2012/13. Έκτοτε πήγε στο εξωτερικό και δεν ξανακοίταξε πίσω. Πρώτα στη Γρανάδα αγωνίστηκε και μετά στην Ουντινέζε. Ακολούθησε η Γουότφορντ και η επιστροφή στην Ιταλία με τη Νάπολι. Τελευταία του ομάδα ήταν η Λιλ.

Είναι εντυπωσιακό ότι έχει πάρει μεταγραφές σε ομάδες των La Liga, Serie A, Primera Division και Ligue 1. Πολύ δύσκολα βρίσκει κανείς κάτι αντίστοιχο. Υπερβολικά σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα.

Ήρθε η ώρα του επαναπατρισμού; Κρίνοντας από τις έως τώρα επιλογές του, ο Ορέστης Καρνέζης θα ήθελε να συνεχίσει στο εξωτερικό. Εάν, όμως, δεν βρεθεί αυτό που περιμένει, ας μην αποκλειστεί τίποτα.