Κατσουράνης: «Ο Σάμαρης θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην Μπενφίκα»


Κώστας Παπαδόπουλος

Κατσουράνης: «Ο Σάμαρης θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην Μπενφίκα»


Οι δυο τους έχουν εξαιρετική σχέση. Συνυπήρξαν στην Εθνική ομάδα για κάποια χρόνια, ενώ τους… ενώνει και η Μπενφίκα. Έστω και εάν εκεί δεν ήταν ποτέ συμπαίκτες.

Ο Κώστας Κατσουράνης αγωνιζόταν στους Λουζιτανούς για μία τριετία. Αποχώρησε το 2009 για να επιστρέψει στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. ΠΑΟΚ, Πούνε Σίτι, Ατρόμητος και Χέιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ ήταν οι επόμενες ομάδες στην καριέρα του. Αντιθέτως, ο Ανδρέας Σάμαρης φαίνεται πως έχει βρει το λιμάνι του στη Λισαβόνα.

Κατά καιρούς γράφτηκαν πολλά. Υπήρξαν φορές που βρέθηκε μία ανάσα από το να φύγει. Φλέρταρε με αρκετές ομάδες, αλλά στο τέλος ουδέποτε πέρασε την πόρτα της εξόδου. Πήγε το 2014 εκεί από τον Ολυμπιακό και φαίνεται πως επιθυμία του είναι να κρεμάσει τα παπούτσια του χωρίς να φορέσει άλλη φανέλα.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Κώστας Κατσουράνης. Μιλώντας στο «Benfica Play» είπε τα εξής μεταξύ άλλων: «Έχω τον Σάμαρη σαν μικρό αδερφό μου. Κατέκτησε τίτλους με την Μπενφίκα και είναι εξαιρετικό παιδί. Έμαθε πορτογαλικά πολύ γρήγορα. Έχει την Μπενφίκα στην καρδιά του και οι οπαδοί τον λατρεύουν. Είναι πολύ σημαντικό για έναν Έλληνα να βρίσκεται τόσα χρόνια σε μια ομάδα όπως η Μπενφίκα. Θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην Μπενφίκα».


Sportime Extras