×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κισβάρντα: Το… γιαννιώτικο παρεάκι που συνεχίζει


    Αντώνης Τσιράκης

Κισβάρντα: Το… γιαννιώτικο παρεάκι που συνεχίζει. Περνούν καλά και...


Θοδωρής Μπέριος, Σταύρος Τσουκαλάς και Μπράνα Ίλιτς θα παίζουν και τη νέα σεζόν στην Κισβάρντα. 

Για τον πρώτο ήταν δεδομένο. Είχε συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμη και μάλιστα αρκετά καλό. Επομένως, δε θα αποχωρούσε από τη στιγμή που η ομάδα του έμεινε στην κατηγορία.

Ο δεύτερος ανανέωσε εδώ και λίγες μέρες. Υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο και θα συνεχίσει στην Κισβάρντα. Στο πρώτο φιλικό, μάλιστα, το έπιασε από εκεί που το είχε αφήσει πέρυσι. Έβαλε, δηλαδή, δύο γκολ, όσα είχε σκοράρει και στη νίκη-παραμονής επί της Μεζόκοβεσντ-Ζόρι στο τελευταίο ματς της περσινής σεζόν.

Όσο για τον τρίτο; Είναι αυτός που άνοιξε τον χορό ώστε να ακολουθήσουν οι δύο Έλληνες, τους οποίους είχε και συμπαίκτες στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ίλιτς ανανέωσε και εκείνος και θα βρίσκεται στην Κισβάρντα για τρίτη σερί σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σέρβος έχει ουγγρικό διαβατήριο. Λογίζεται ως γηγενής εκεί και αυτό είναι αναμφίβολα στα συν του, καθώς υπάρχει περιορισμός στους ξένους.

Η τέως γιαννιώτικη τριάδα ανέβασε και μία φωτογραφία στο facebook, στην οποία τρώνε όλοι μαζί. Ο τέταρτος της παρέας είναι ο Ράντοτς Πρότιτς. Πρόκειται για Σέρβο αριστερό μπακ-χαφ, ο οποίος επίσης ανανέωσε το συμβόλαιό του. Και για εκείνον θα είναι η τρίτη σερί σεζόν στην Κισβάρντα, όπως και ο συμπατριώτης του Ίλιτς.


Τελευταία Νέα