Sportime

Κώστας Τσιμίκας: Κοντά στην έξοδο από τη Λίβερπουλ, σοβαρό ενδιαφέρον από την Premier League, στο παιχνίδι και η Νότιγχαμ Φόρεστ

Είναι η πρώτη φορά στα 5 χρόνια που βρίσκεται στη Λίβερπουλ, που ο Κώστας Τσιμίκας είναι κοντά στο να αποχωρήσει

Γιάννης Χωριανόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Είναι η πρώτη φορά στα 5 χρόνια που βρίσκεται στη Λίβερπουλ, που ο Κώστας Τσιμίκας είναι κοντά στο να αποχωρήσει
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Είναι η πρώτη φορά στα 5 χρόνια που βρίσκεται στη Λίβερπουλ, που ο Κώστας Τσιμίκας είναι κοντά στο να αποχωρήσει. Ο διεθνής μπακ δεν είναι στην αποστολή για τον τελικό του Κομιούνιτι Σιλντ με την Κρίσταλ Πάλας.

Στην Αγγλία οι αναφορές κάνουν λόγο για συζητήσεις της Λίβερπουλ με τις ομάδες, που ενδιαφέρονται. Δεν είναι κάτι νέο. Το έχετε διαβάσει και από το Sportime. Ειδικά στην Premier League, ο Τσιμίκας έχει πέραση.

Η Λιντς είχε εκφράσει σοβαρό ενδιαφέρον. Πάντα μέσα στο παιχνίδι είναι και η Νότιγχαμ Φόρεστ. Η Φορεστ έχει εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία να αποκτήσει τον Έλληνα μπακ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα ήθελε και στην Premier League τον παίκτη που είχε στον Ολυμπιακό. Και που πλέον είναι σε άλλο level.

Πάντως, όλα δείχνουν πως είναι η πρώτη φορά, που ο Τσιμίκας είναι κοντά στην αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ. Με την οποία έχει συμβόλαιο.

Επίσης σε κατηγορίες: Αγγλία Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γιάννης Χωριανόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα