ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κουρμπέλης: Αυτό είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα του

Τι θα κάνει ο Δημήτρης Κουρμπέλης στην καριέρα του μετά το τέλος της φετινής σεζόν.
Κουρμπέλης: Αυτό είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα του

Το πήρε απόφαση να κάνει το βήμα στο εξωτερικό στα 30 ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο Παναθηναϊκός δεν του έδωσε το συμβόλαιο που θα ήθελε, αλλά στην Τουρκία το βρήκε.

Μόνο που το πρώτο του εξάμηνο ήταν αντιστρόφως ανάλογο από αυτό που θα περίμενε. Ο Κουρμπέλης ΔΕΝ είχε ακουμπήσει στην Τραμπζονσπόρ.

Μόλις έξι συμμετοχές είχε με τη νέα του ομάδα. Ξεκίνησε βασικός στα πρώτα τρία ματς, είχε αμέσως μετά έναν μικροτραυματισμό και στη συνέχεια έπαιζε ελάχιστα. Πήρε την ευκαιρία τρεις φορές, αλλά ο συνολικός χρόνος συμμετοχής του ήταν ένα σκάρτο μισάωρο!

Έτσι δεν έβγαινε και γι’ αυτό το πήρε απόφαση να αποχωρήσει. Οι φήμες οργίαζαν για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Εκείνος δεν άλλαξε χώρα. Η λύση ήρθε από την Πόλη. Η Καραγκιουμρούκ τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού.

Εκεί παίζει σταθερά και σχεδόν πάντα βασικός. Στο πρωτάθλημα ο στόχος της είναι άλλος φυσικά. Παλεύει για να παραμείνει στην κατηγορία. Ωστόσ, ταυτόχρονα έχει φτάσει έως τα ημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας!

Ο Κουρμπέλης βρήκε την αγωνιστική ευεξία που αναζητούσε εν όψει των αγώνων και της Εθνικής. Ο δανεισμός του λήγει τον Ιούνιο και επιστροφή στην Τραπεζούντα δεν τίθεται. Ούτε στην Ελλάδα παρά τα διάφορα τσεκαρίσματα! Οπότε το καλοκαίρι θα είναι καυτό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κουρμπέλης: Αυτό είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.