Συνέντευξη του διεθνούς αμυντικού στην Gazzeta dello Sport

Ο Κώστας Μανωλάς κάθε χρόνο έχει προτάσεις από ομάδες την τελευταία τριετία, αλλά προτιμά να παραμένει πιστός στην Ρόμα. Ο διεθνής αμυντικός έδωσε μια συνέντευξη στην Gazzetta dello Sport, όπου μίλησε για τον εαυτό του, αλλά και για την ανάγκη να κατακτήσει ένα τρόπαιο η ομάδα του.

«Πάντα μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο για να νικήσω. Σίγουρα η ατμόσφαιρα του Τσάμπιονς Λιγκ είναι καλύτερη από εκείνη του πρωταθλήματος, αλλά χρειαζόμαστε τους οπαδούς μας. Αν το γήπεδο ήταν γεμάτο θα ήμασταν πιο δυνατοί. Οι παίκτες καταλαβαίνουν τη διαφορά, μπορώ να σας διαβεβαιώσω», είπε αρχικά στην συνέντευξή του και προχώρησε στο θέμα των τίτλων.

«Είμαι πέντε χρόνια εδώ και δεν έχω κατακτήσει κάτι. Στο παρελθόν το είχα κάνει και με την ΑΕΚ και με τον Ολυμπιακό. Αυτή η ομάδα χρειάζεται να νικήσει. Σίγουρα, η Γιουβέντους πάντα ήταν η δυνατότερη και αυτή τη χρονιά είναι ξανά. Είναι δύσκολο να κατακτήσεις τον τίτλο στην Ιταλία, γιατί παίρνουν παικταράδες κάθε χρόνο και βελτιώνονται επειδή θέλουν να κατακτήσουν και το Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά την περσινή σεζόν με τη Λίβερπουλ βρεθήκαμε πολύ κοντά από το να διεκδικήσουμε το πιο σημαντικό τρόπαιο. Συνεπώς τίποτα δεν είναι αδύνατο. Είμαι πεπεισμένος ότι σιγά σιγά μπορούμε να χτίσουμε τη νοοτροπία του νικητή», σχολίασε.

Στην ερώτηση για το αν αισθάνεται ως ο ηγέτης της ομάδας, ο Μανωλάς απάντησε πως απλά είναι εκεί για να φέρνει νίκες και όχι για να είναι αρχηγός.

«Η μόνη υπευθυνότητα που νιώθω είναι να βοηθάω τη Ρόμα να κερδίζει. Δεν αισθάνομαι αρχηγός, δεν είμαι ο αρχηγός, κι ας είμαι εδώ για χρόνια. Όλοι είμαστε ίσοι στα αποδυτήρια. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα τα δίνω όλα», ήταν το σχόλιό του.