Μαραντόνα σε Κάργα: “Μοιάζεις στον Ζιρού”!


Sportime Team

Μαραντόνα σε Κάργα: “Μοιάζεις στον Ζιρού”!


Ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει την Ντινάμο Μπρεστ για τα προκριματικά του Europa League και ο Γιάννης Κάργας που αγωνίζεται στους Λευκορώσους αναφέρθηκε στα ματς που έρχονται.

Ο Έλληνας αμυντικός μίλησε για την επιλογή του να αγωνιστεί στην ομάδα της Λευκορωσίας, αλλά και για τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Ιδιαίτερα για όσα του είπε ο Αργεντίνος πρόεδρος του συλλόγου.

Αναλυτικά ο νεαρός αμυντικός τόνισε:

Για το πως αισθάνεται για τη γνωριμία του με τον Μαραντόνα: “Όταν έχεις πρόεδρο αυτόν τον άνθρωπο, μόνο χαρούμενος μπορεί να είσαι”.

Για το τι τους είπε: “Τη μέρα του αγώνα δεν πρόλαβε πολλά, γιατί όλοι έπεσαν πάνω του. Την επομένη μέρα μας μίλησε και τόνισε ότι παίξαμε πολύ καλά, παρά το γεγονός ότι χάσαμε. Είπε ότι θα πάει στην Αργεντινή για ένα μήνα για να δει την οικογένεια του και το επόμενο μήνα θα γυρίσει ξανά”.

Για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα ο Μαραντόνα: “Ακόμα δεν ξέρω ποια ακριβώς συμφωνία έχει κάνει. Σε εμάς είπε ότι θα είναι πρόεδρος”.

Για το αν του του είπε τίποτα όταν βγήκαν σέλφι: “Μου είπε ότι μοιάζω με τον Ζιρού και μετά γελάσαμε. Είναι εμπειρία που νομίζω ότι κάθε παίκτης θα ήθελε να την ζήσει”.

Για το πως βρέθηκε στη Λευκορωσία: “Μου έκανε πρόταση ένας μάνατζερ και δεν το σκέφτηκα καθόλου. Είναι ένα πρωτάθλημα που έχει δυνατές ομάδες και ο κόσμος αγαπάει το ποδόσφαιρο”.

Για τη ζωή στο Μπρέστ: “Δεν είναι τόσο μεγάλη πόλη όπως είναι το Μινσκ. Εκεί γίνεται χαμός. Εδώ είμαστε πιο ήσυχα. Δεν θα συναντήσεις κίνηση στο δρόμο, είναι μια ποδοσφαιρική πόλη. Έχει κάποιες καφετέριες και εστιατόρια. Για έναν αθλητή είναι καλά αυτά που έχει. Κάνει πολύ κρύο. Την πρώτη μέρα που ήρθα, είχε δεκατέσσερις βαθμούς κάτω από το μηδέν”.

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: “Ήθελα να τύχω με ελληνική ομάδα, για να έρθω στην Ελλάδα. Είναι καλή ομάδα ο Ατρόμητος, η πρόκριση είναι 50-50 %. Με ρωτάνε όλοι για το πως παίζει ο Ατρόμητος”.


Sportime Extras