Μοράις: «Ο Μπάρκας είναι για βασικός, καλύτερα να πάει δανεικός»


Χρήστος Μαγγίνας

Μοράις: «Ο Μπάρκας είναι για βασικός, καλύτερα να πάει δανεικός»


Το εγκώμιο του Βασίλη Μπάρκα έπλεξε ο πρώην προπονητής του στην ΑΕΚ, Ζοσέ Μοράις… που όπως τόνισε ο Έλληνας τερματοφύλακας αξίζει να αγωνίζεται ως βασικός στην Σέλτικ και όχι ως ρεζέρβα.

Μοράις: Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Ζοσέ Μοράις μίλησε στο «Insidefutbol», για τον Βασίλη Μπάρκα που δεν διάγει και τις καλύτερες του μέρες στη Σκωτία με τη φανέλα της Σέλτικ, τονίζοντας πως ο πρώην παίκτης του θα έπρεπε να αγωνίζεται ως βασικός και όχι ως… μια απλή ρεζέρβα όπως τώρα.

«Πλήρωσαν τόσα χρήματα γιατί διέκριναν την ποιότητα του (σ.σ. του Μπάρκα) και η Σέλτικ έχει καλούς σκάουτερς. Πιστεύω γνωρίζουν την ποιότητα του και μάλλον τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως τα περίμεναν, όμως δεν τίθεται θέμα για τον αν θα πρέπει να τον δώσει βασικό η να τον κρατήσει. Θεωρώ πως αν του δώσουν την ευκαιρία έχει την ικανότητα να παίξει και κατά την άποψη μου θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Όσο τον κρατάει στον πάγκο, συμβαίνει το αντίθετο.

Πάντως θα μπορούσε να φύγει ως δανεικός για να διανύσει μία καλή σεζόν και να επιστρέψει για να συνεχίσει την καριέρα του. O Μπάρκας ίναι μόνο 26-27 χρονών και αποτελεί τερματοφύλακα που πρέπει να είναι βασικός», ανέφερε ο Πορτογάλος.

 

Βασίλης Μπάρκας: Δεν θέλει Ελλάδα η Σέλτικ

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news