ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Νάπολι: Ο Νικολάου είχε πέραση και πριν τον Μανωλά

Έχει πέραση στη Νάπολι ο Δημήτρης Νικολάου, όχι μόνο λόγω Μανωλά.
Νάπολι: Ο Νικολάου είχε πέραση και πριν τον Μανωλά

Δεν είναι τωρινό. Καιρό τώρα κοιτάζει την περίπτωση του Δημήτρη Νικολάου η Νάπολι. Όπως γενικότερα πολλές ομάδες στη Serie A.

Το γεγονός πως είναι αριστεροπόδαρος, εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι και από τους κεντρικούς αμυντικούς που ξέρουν μπάλα, με μια τριετία πλέον στην Ιταλία, λογικό να γίνεται συζήτηση γύρω από το όνομά του.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τρίτης και η στήλη «Agent Greek», η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι εδώ και καιρό στη γύρα για στόπερ. Έναν πρώτης γραμμής κι έναν συμπληρωματικό. Ο Κουλιμπαλί θα λείψει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στο Κόπα Άφρικα, ο Κώστας Μανωλάς αποχώρησε για τον Ολυμπιακό, επομένως η ανάγκη για απόκτηση κεντρικού αμυντικού είναι επιτακτική.

Ξέχωρα από την παραχώρηση Μανωλά δηλαδή ήταν μέσα στα ραντάρ της Νάπολι ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός. Άμεση αναμένεται να είναι και η τελική τους ετυμηγορία για το αν θα κάνουν κρούση τελικά.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.