ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Δημήτρης Πέλκας ρίσκαρε και δικαιώθηκε!

Ο Δημήτρης Πέλκας δε βιάστηκε να διαλέξει ομάδα και βρήκε αυτό που ήθελε τελικώς.
Ο Δημήτρης Πέλκας ρίσκαρε και δικαιώθηκε!

Αρκετό καιρό χωρίς ομάδα ήταν ο Δημήτρης Πέλκας, που ήθελε να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για την καριέρα του.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να επιστρέψει στην Αγγλία και δη στην Championship. Ταλαιπωρήθηκε.

Επαγγελματικά «τσαλακώθηκε» και σε προσωπικό επίπεδο δεν είχε σχέση με την dolce vita της Πόλης.

Αφότου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική δύο πράγματα αξίωσε από τον Κουσολιάκο: εφταψήφιο νούμερο συμβολαίου και την… Κωνσταντινούπολη!

Μπορεί να πέρασε ένας μήνας, να ζορίστηκε εσωτερικά, να έφθασε σε σημείο μα σκέφτεται περισσότερο από κάθε άλλο την επιστροφή στον ΠΑΟΚ και στη Stoiximan Super League (Σ.Σ.: αν και στο περιβάλλον του έλεγε σε μία διετία και…), αλλά εν τέλει δόθηκε λύση.

Ας όψεται ο Εμρέ Μπελόζογλου που είναι το απόλυτο αφεντικό στην Μπασακσεχίρ: 2 χρόνια συμβόλαιο, σχεδόν 1,1 νέτα ετησίως, Πόλη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Δημήτρης Πέλκας ρίσκαρε και δικαιώθηκε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).