ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ξανά στην Τουρκία – Αυτά τα χρήματα θα πάρει από την Πεντίκσπορ – Επιβεβαίωση Sportime!

Ξανά στην Τουρκία θα βρεθεί ο Γιώργος Τζαβέλλας για να συνεχίσει την καριέρα του, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sportime με το που αποχώρησε από την ΑΕΚ.
Ο Γιώργος Τζαβέλλας ξανά στην Τουρκία – Αυτά τα χρήματα θα πάρει από την Πεντίκσπορ – Επιβεβαίωση Sportime!

Η ΑΕΚ και ο Γιώργος Τζαβέλλας χώρισαν σαν φίλοι. Το Sportime αποκάλυψε πως ο Τζαβέλλας είναι κοντά στην επιστροφή του στην Τουρκία και μία εβδομάδα μετά, ήρθε και η επιβεβαίωση!

Με πολύ καλό ποσό για ένα χρόνο συνεργασίας, μετά το επίσημο τέλος από την ΑΕΚ, ο 36χρονος αμυντικός πάει να αγωνιστεί στην Πεντίκσπορ!

Δεν έχει κάμποσος καιρός που αποκαλύψαμε πως ο Ματίας Αλμέιδα είχε ανάψει «κόκκινο» σε κάθε ενδεχόμενο ανανέωσης του Γιώργου Τζαβέλλα στην ΑΕΚ. Δεν έχει περάσει καν εβδομάδα που αποκαλύψαμε πως ήδη είχε αρχίσει τα calls στην γειτονική χώρα και δη στην Τουρκία για την επόμενη μέρα του.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Δεν άργησε κιόλας να βρεθεί ο εργοδότης: Πεντίκσπορ! Νεοφώτιστη, σε τρομερό προάστιο της Κωνσταντινούπολης και με έναν πρόεδρο που ΔΕΝ μας βλέπει. Μιλάμε για ατελείωτο χρήμα.

Ο Τζαβέλλας που έκανε «μάγκες» στην Τουρκία Μπακασέτα, Σιώπη (αμφότεροι τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο), στα 36 του, εξασφάλισε συμβόλαιο ενός έτους με 4 κατοστάρικα συν μπόνους! Hos geldin (σ.σ.: καλώς όρισες), όπως λένε οι γείτονες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Γιώργος Τζαβέλλας ξανά στην Τουρκία – Αυτά τα χρήματα θα πάρει από την Πεντίκσπορ – Επιβεβαίωση Sportime!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…