Η Τουρκία μπορεί να δώσει λύση στο αδιέξοδο που έχει μπει ο Βασίλης Μπάρκας στη Σέλτικ.

Την πιο κομβική περίοδο στην καριέρα του θα περάσει σε λίγο καιρό ο Βασίλης Μπάρκας που έχει… φάει πολύ πάγκο στη Σέλτικ και αυτή δεν είναι άλλη από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο άλλοτε διεθνής πορτιέρε θα πρέπει να κάνει την καλύτερη επιλογή προκειμένου να βάλει και πάλι το όνομά του πίσω στις ράγες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Η μεταγραφή στους «Κέλτες» μπορεί να αποδείχθηκε σούπερ για τα ταμεία της ΑΕΚ, ωστόσο, ο 27χρονος τερματοφύλακας στον 1,5 χρόνο που βρίσκεται στη Γλασκώβη όχι μόνο δεν κέρδισε τον κόσμο και το κλαμπ αλλά μνημονεύεται ως μια από τις χειρότερες transfers.

Την Δευτέρα (6/12) το καθόλα έγκυρο Sky Sports ανέφερε πως ομάδες από την Τουρκία έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μπάρκα.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τρίτης και η στήλη «Agent Greek», ισχύει, παραισχύει και φαίνεται αυτή την στιγμή ως το σημαντικότερο δεδομένο που δείχνει να έχει στα χέρια της η πλευρά του Έλληνα Νο1.

Κάποια βλέμματα έχουν στραφεί και προς τη Γαλλία, μια και πριν ο παίκτης καταλήξει στη Σέλτικ υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον από συλλόγους της Ligue 1.

Βέβαια, άλλο το στάτους τότε και άλλο τώρα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, με τους τούρκους πάντως να είναι αυτή την στιγμή ο πιο δυνατός πόλος.

Διαβάστε τη στήλη του Agent του e-Sportime ΕΔΩ.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο