Ούτε Ολυμπιακός, ούτε ΑΕΚ! Εκεί πάει όπως όλα δείχνουν ο Χατζηδιάκος

Δύο ελληνικές ομάδες τον είχαν στο ραντάρ τους, αλλά ο Παντελής Χατζηδιάκος οδεύει προς Ιταλία μεριά.

Ο Παντελής Χατζηδιάκος βρέθηκε στο transfer list δύο μεγάλων ελληνικών ομάδων. Ο Ολυμπιακός τον ήθελε σε περίπτωση που αποχωρήσει ένας εκ των Μανωλά, Παπασταθόπουλου.

Η ΑΕΚ για αν ενισχύσει επίσης το ελληνικό στοιχείο. Τελικά, ο στόπερ της ΑΖ είναι μία ανάσα από τη Λέτσε!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Τα χρόνια συνεργασίας είναι πολλά. Κουράστηκαν. Αμφότερες οι πλευρές.

Ενας κύκλος φέρεται να ολοκληρώνεται στην σχέση του Παντελή Χατζηδιάκου με την Άλκμααρ. Ενός παίκτη που πλέον είναι βασικός στην Εθνική και το όνομά του έχει συνδεθεί τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με την ΑΕΚ!

Ο Ολυμπιακός τον έχει στο transfer list του σε περίπτωση που αποχωρήσει κάποιος Έλληνας. Για την ώρα δεν έχει προκύψει αυτό. Πλέον, στα 25 του. Έχει ήδη λάβει το μήνυμα από το ολλανδικό club πως δεν είναι στην λίστα των παικτών προς ανανέωση.

Τουναντίον, παίζοντας ως δεξί μπακ στη φετινή σεζόν το sms έχει σαφή αποδέκτη. Ο «δικός μας», τον Ιανουάριο, βρέθηκε μία ανάσα από την Αλανιασπόρ. Δεν έκατσε.

Τώρα εκτός από την επικείμενη αλλαγή ατζέντη (σ.σ.: από την One του αδικοχαμένου Μίνο Ραϊόλα μετακομίζει στην Stellar) φέρεται αποφασισμένος και για αλλαγή επαγγελματικής στέγης. Δεν με θέλετε; Δεν σας θέλω! Έμμεσα η αξίωση του Χατζηδιάκου.

Το profile του είναι ελκυστικό. Πάνω από 150 αγώνες με την AZ. Η Λέτσε, περί ης ο λόγος, εδώ και 1,5 μήνα τον έχει priority.

Ήδη, το πρώτο offer των 2 μυρίων έπεσε στον κάλαθο των αχρήστων μια και δεν ίδρωσε το αυτί του Max Huiberts (σ.σ.: τεχνικός διευθυντής της Αλκμααρ).

Όπως αναφέρει στο Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», όμως, η νεοφώτιστη ομάδα δεν πτοήθηκε και μέσα στην εβδομάδα έστειλε νέα πρόταση ύψους 3 μυρίων στο ολλανδικό club και 3ετές συμβόλαιο στον Χατζηδιάκο με σχεδόν 5 κατοστάρικα καθαρές ετήσιες απολαβές.

Σχεδόν τα διπλάσια από το τωρινό του συμβόλαιο στην ΑΖ. Η πίεση είναι πλέον εμφανής τόσο από την Λέτσε όσο και από το περιβάλλον του παίκτη που και δεν έχει προοπτική ανανέωσης και συνάμα φέτος ήδη έχει αλλάξει… πόστο μέσα στο γήπεδο. Κανέναν δεν συμφέρει η σχέση συμβιβασμού…