Πέλκας: «Πρόταση 3.5 εκατ. ευρώ από την Μπολόνια στη Φενέρμπαχτσε»

Πρόταση ύψους 3.5 εκατ. ευρώ ετοιμάζει η Μπολόνια στη Φενέρμπαχτσε προκειμένου ο Δημήτρης Πέλκας να μετακομίσει στην Ιταλία.

Πέλκας: Για την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα κινείται η Μπολόνια σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Τουρκίας, με τους Ιταλούς να είναι έτοιμοι να καταθέσουν και επίσημη πρόταση στη Φενέρμπαχτσε.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Fotomac», η Μπολόνια σκέφτεται τον Δημήτρη Πέλκα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και ετοιμάζεται να κάνει τη κίνηση της, προκειμένου ο Έλληνας μεσοεπιθετικός να μετακομίσει στη Serie A.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα γράφονται στη γειτονική χώρα, η πρόταση θα είναι ύψους 3.5 εκατ. ευρώ και θα είναι η δεύτερη μετά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια του Ιταλικού Συλλόγου.

Έτσι, τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομα του Δημήτρη Πέλκα πληθαίνουν καθώς ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ (που διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης) δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Βίτορ Περέιρα.

Θυμίζουμε, πως όπως είχε αναφέρει πρόσφατα η στήλη «Παρασκήνια» στο e-sportime, ο Δημήτρης Πέλκας δεν νιώθει πια πασάς στη Φενέρμπαχτσε.