Ο Ανδρέας Σάμαρης κατάφερε να ανατρέξει την κατάσταση. Με μπόλικη τύχη και μία σημαντική αλλαγή: αυτή του προπονητή του. Ο ερχομός του Μπρούνο Λάγκε έφερε τον Σάμαρη στη βασική ενδεκάδα της Μπενφίκα για τα τελευταία επτά παιχνίδια.

Ο Ανδρέας Σάμαρης κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση. Με μπόλικη τύχη και μία σημαντική αλλαγή: αυτή του προπονητή του. Ο ερχομός του Μπρούνο Λάγκε έφερε τον Σάμαρη στη βασική ενδεκάδα της Μπενφίκα για τα τελευταία επτά παιχνίδια.

Ο απολογισμός είναι ισάριθμες νίκες και φυσικά η επιστροφή των «αετών» στην κορυφή.

Δημοσίευμα της πορτογαλικής «A Bola» ήρθε να επιβεβαιώσει και το σχετικό ρεπορτάζ του Sportime για την παραμονή του Σάμαρη στη Λισαβόνα!

Ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Φιλίπε Βιέιρα, επιθυμεί την παραμονή του Έλληνα μέσου. Και αναφέρει η «A Bola» πως αυτή η εβδομάδα θα είναι καθοριστική, καθώς ο ισχυρός άνδρας των Πορτογάλων θα συναντηθεί με τον ατζέντη του παίκτη, Γιάννη Εμμανουηλίδη.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της υπόθεσης, στην Πορτογαλία θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια και ο Σάμαρης να παραμείνει στην Μπενφίκα.