Κάρλος Ζέκα ρήξη χιαστών

Μεγάλος άτυχος στάθηκε ο Κάρλος Ζέκα στη χτεσινή αναμέτρηση της Κοπεγχάγης με την Βίμποργκ τραυματίστηκε σοβαρά με τη διάγνωση να λέει για ρήξη χιαστών.

Το υπόλοιπο της σεζόν 2021-2021 αναμένεται να χάσει ο Κάρλος Ζέκα ο οποίος δυστυχώς υπέστη ρήξη χιαστών στο χτεσινό ματς της Κοπεγχάγης.

Μεγάλο πλήγμα για την ομάδα της Δανίας αλλά και για την Εθνική Ομάδα μας καθώς ο Ζέκα αποτελεί βασικό γρανάζι της.

Όσον αφορά την Κοπεγχάγη, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League δέχθηκε διπλό χτύπημα χτες καθώς πέρα από τον Ζέκα για τον οποίο τα νέα είναι πολύ άσχημα, τραυματίστηκε και ο Ράσμους Φαλκ. Η απώλεια βαθμών με την ισοπαλία με την Βίμποργκ με 1-1 ήρθε έτσι σε δεύτερη μοίρα.

Ο επικεφαλής γιατρός της Κοπεγχάγης δήλωσε πως πρόκειται για έναν σοβαρό τραυματισμό που θα χρειαστεί επέμβαση και μία μεγάλη διαδικασία αποκατάστασης. «Είναι πολύ νωρίς αυτή τη στιγμή να ορίσουμε ένα χρονικό πλαίσιο για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μόρτεν Μπόες.

Με την σειρά του, ο προπονητής της ομάδας Γενς Θόρουπ, σε δηλώσεις του ανέφερε για τους 2 τραυματισμούς ότι είναι μεγάλη απώλεια να χάσουν 2 από τους καλύτερους τους παίκτες για μεγάλο διάστημα και ότι θα απαιτήσει από την υπόλοιπη ομάδα να πάρει περισσότερες ευθύνες στο γήπεδο. «Είναι δύσκολο για τους δύο παίκτες γιατί θα μείνουν εκτός στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Όλοι τους σκεφτόμαστε και θέλουμε να τους βοηθήσουμε να επιστρέψουν στην πορεία τους όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Είναι και οι δύο πολύ ισχυρά ψυχικά άτομα, οπότε είμαι βέβαιος ότι τα καταφέρνουν καλά.», είπε μεταξύ άλλων.

«Είμαι στεναχωρημένος – Θα επιστρέψω δυνατότερος»

Ο Κάρλος Ζέκα από την πλευρά του δήλωσε στεναχωρημένος με την ατυχία του και το γεγονός ότι δεν μπορεί πλέον να βοηθήσει την ομάδα του. Ωστόσο, ανέφερε ότι θα την υποστηρίζει από την εξέδρα ενώ έδειξε και εμπιστοσύνη στους γιατρούς που τον έχουν αναλάβει.

Ο 29χρονος μέσος έλαβε πολλά μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης μετά τον χτεσινό τραυματισμό στα οποία απάντησε με ένα μήνυμα στον instagram του. Εκεί έγραψε:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα που έχω λάβει από χτες και για την ανησυχία σας. Δυστυχώς το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε και θα χάσω το υπόλοιπο της σεζόν. Θα είμαι πίσω δυνατότερος και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πρέπει να συνεχίσουμε την στήριξή και την πίστη μας στην FCK, μαζί είμαστε δυνατότεροι, θα σας δω σύντομα.»

Κάρλος Ζέκα ρήξη χιαστών

Δείτε τον τραυματισμό στο 1:36:50 του παρακάτω βίντεο και μετά: