Η Ρουμπίν Καζάν είναι έτοιμη να επανέλθει το καλοκαίρι για την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τούρκικα ΜΜΕ.

Τούρκικα ΜΜΕ: Γνωστό είναι το ενδιαφέρον της Ρουμπίν Καζάν για την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα με την Ρώσικη ομάδα να είχε καταθέσει μάλιστα και πρότασης αγοράς του Έλληνα διεθνή άσσου τον χειμώνα… μια πρόταση που όμως είχε αρνητική απάντηση καθώς η Φενερμπαχτσέ ζητούσε πέντε εκατομμύρια παραπάνω από αυτά που που προσφέραν οι Ρώσοι!

Ο Δημήτρης Πέλκας που πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν στην Τουρκία φαίνεται πως κοστολογείται από την ομάδα του στα 15 με 20 εκατομμύρια ευρώ και ο ΠΑΟΚ που διατηρεί ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης… τρίβει τα χέρια του!

Όπως αναφέρουν τα τούρκικα ΜΜΕ, οι Ρώσοι «χτύπησαν» την πόρτα του συλλόγου στο τέλος των χειμερινών μεταγραφών για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, φτάνοντας μάλιστα να προσφέρουν 10.000.000 ευρώ για την απόκτηση του παίκτη.

Εν τέλει, οι δύο ομάδες δεν συμφώνησαν καθώς η Φενέρμπαχτσέ ζητάει 5 εκατομμύρια ευρώ παραπάνω, ωστόσο αμφότεροι οι σύλλογοι «ανανέωσαν» το ραντεβού τους για το καλοκαίρι, με την Ρουμπίν Καζάν να αναμένεται να επανέλθει για τον Πέλκα.

Ο Έλληνας παίκτης αποχώρησε από την Τούμπα το καλοκαίρι, προκειμένου να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό.

Ο δρόμος άνοιξε, η πρόταση από την τουρκική ομάδα έφτασε και τελικά αποχώρησε από τη Θεσσαλονίκη. Ο Δικέφαλος εισέπραξε περισσότερα από 1.5 εκατομμύριο ευρώ για τον ποδοσφαιριστή, τοποθετώντας και ποσοστό μεταπώλησης.

Οι «ασπρόμαυροι» γνώριζαν από πρώτο «χέρι» τις ικανότητες του πρώην αρχηγού τους. Το ποσοστό που μπήκε στη σχετική συμφωνία είναι της τάξης του 20% και τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία μόνο χαρούμενους μπορούν να κάνουν τους ιθύνοντες του Δικεφάλου!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πέλκας: Επικό βίντεο με συρτάκι και σπάσιμο πιάτων στην Τουρκία! (vid)