×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τσουκαλάς και Μπέριος στην καλύτερη ενδεκάδα (pic)


    Αντώνης Τσιράκης

Τσουκαλάς και Μπέριος στην καλύτερη ενδεκάδα (pic). Αμφότεροι ξεχώρισαν στο ματς της Κισβάρντα που έκρινε την παραμονή στην κατηγορία


Τσουκαλάς και Μπέριος φαίνεται πως πάνε χέρι-χέρι και στις διακρίσεις. Οι δύο παίκτες της Κισβάρντα μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα της NB I για την τελευταία αγωνιστική.

Υπενθυμίζεται πως σε αυτή η Κισβάρντα «έπαιζε» την παραμονή της στην κατηγορία. Τελικά με το 2-1 επί της Μεζόκοβεσντ-Ζόρι η ομάδα των Ελλήνων πέτυχε τον στόχο της. Ηττήθηκε, άλλωστε, και η ΜΤΚ, η οποία υποβιβάστηκε.

Τσουκαλάς και Μπέριος, λοιπόν, βρέθηκαν στην καλύτερη ενδεκάδα σύμφωνα με τη Nemzetisport. Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς και από τη φωτογραφία που βρίσκεται πιο κάτω, ο Μπέριος βαθμολογήθηκε με 7 και τοποθετήθηκε στο κέντρο της άμυνας. Σύστημα με τριάδα επέλεξε ο συντάκτης, ο οποίος είχε στα χαφ τον Τσουκαλά.

Ο δεύτερος βαθμολογήθηκε με 8 και ήταν και ο παίκτης της αγωνιστικής. Δικαίως, εάν σκεφτεί κανείς πως σε ματς κομβικής σημασίας έβαλε δύο γκολ και με αυτά η ομάδα του πήρε τη νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο Έλληνες έχουν αποκτήσει το δικό τους… κοινό στην Κισβάρντα. Αμφότεροι είναι αγαπητοί έστω και εάν δεν βρίσκονται για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Ουγγαρία. Ο «Τσουκαγκόλ», όπως φωνάζουν τον 31χρονο χαφ, πήγε τον Ιανουάριο εκεί, ενώ από το καλοκαίρι βρισκόταν ο Μπέριος. Η… αρχή είχε γίνει με τον Ίλιτς που είχε κάνει τις απαραίτητες συστάσεις και στους δύο για το τι θα συναντήσουν.


Τελευταία Νέα