ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Βλαχοδήμος- Αποκάλυψη: Η Νιουκάστλ ρώτησε την Μπενφίκα για τον Ody

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν είναι νέος στη λίστα της Νιουκάστλ. Υπήρχε εδώ και καιρό μια και ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας αποτελεί μία από τις λύσεις που αρέσουν πολύ στους ανθρώπους του αγγλικού κλαμπ. Είχαν υπάρξει και στο παρελθόν συζητήσεις αλλά χωρίς εξέλιξη. Παρόλα αυτά σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, οι «καρακαξές» επανήλθαν. Μετά τον τραυματισμό...

Βλαχοδήμος Νιούκαστλ
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν είναι νέος στη λίστα της Νιουκάστλ. Υπήρχε εδώ και καιρό μια και ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας αποτελεί μία από τις λύσεις που αρέσουν πολύ στους ανθρώπους του αγγλικού κλαμπ.

Είχαν υπάρξει και στο παρελθόν συζητήσεις αλλά χωρίς εξέλιξη. Παρόλα αυτά σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, οι «καρακαξές» επανήλθαν. Μετά τον τραυματισμό του Μάρτιν Ντουμπράβκα ο Βλαχοδήμος βρίσκεται ξανά σε περίοπτη θέση.

Ο βασικός πορτιέρε της Νιουκάστλ χτύπησε και θα μείνει εκτός για 6-8 εβδομάδες, κάτι που δημιουργεί μεγάλο κενό εν όψει και της έναρξης της σεζόν.

Ο 26χρονος Βλαχοδήμος αποτέλεσε τον Νο1 της λίστας του αγγλικού κλαμπ, που επικοινώνησε με την Μπενφίκα προκειμένου να μάθει τις απαιτήσεις της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα χρήματα που ζήτησαν οι Πορτογάλοι ήταν ένα ποσό απαγορευτικό για τη Νιουκάστλ, η οποία έκανε πίσω και δύσκολα θα επανέλθει ξανά.

Αν και ο Βλαχοδήμος είναι περίπτωση που αρέσει πολύ στους ανθρώπους του αγγλικού κλαμπ, οι απαιτήσεις της Μπενφίκα είναι τέτοιες που δύσκολα αναμένεται να υπάρξει νέο επεισόδιο στο σίριαλ.

Να θυμίσουμε πως πριν μερικές ημέρες το Sportime είχε αποκαλύψει για την επαφή που είχαν κάνει με Μπενφίκα-Βλαχοδήμο τόσο η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ όσο και η Χέρτα.

Ο διεθνής πορτιέρε δεν βιάζεται να αποχωρήσει από την Μπενφίκα και θα το κάνει μόνο για κλαμπ που θα καλύπτει τους στόχους του.

Αξίζει να σημειωθεί φυσικά και η τεράστια έκπληξη στις πρόσφατες κλήσεις του Φαν΄τ Σχιπ με τον ομοσπονδιακό προπονητή να αφήνει εκτός 24άδας τον βασικό τερματοφύλακα των «αετών» της Λισαβόνας.

Exit mobile version