ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ζόρια στη Νόριτς για τον Δημήτρη Γιαννούλη

Από εκεί που ήταν βασικό μέλος για τη Νόριτς, ο Δημήτρης Γιαννούλης, έχει χάσει τη θέση του στην ομάδα και το χαμόγελό του!
Ζόρια στη Νόριτς για τον Δημήτρη Γιαννούλη

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αλλιώς ξεκίνησε στη Νόριτς κι αλλιώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα για τον ίδιο στην αγγλική ομάδα. Έχασε τη θέση του ακόμα στο πρωτάθλημα της Championship και μαζί και τη διάθεσή του.

Δεν «κελαηδάει»! To πρώτο εξάμηνο χάρμα ιδέσθαι! Το χάρηκε στο 101%. Η Νόριτς ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του από τον ΠΑΟΚ. Προβιβάστηκε στα «σαλόνια», ήρθε και το παρεάκι ονόματι Τζόλης. Εφεξής, όμως, η κατιούσα.

Ζόρια στη Νόριτς για τον Δημήτρη Γιαννούλη

Πέρυσι υποβιβασμός με τον ίδιο not decent. Φέτος ακόμη χειρότερα. Τραυματισμός για τον Γιαννούλη και σχεδόν 8 εβδομάδες off. Το club δεν «τσουλάει», ο εδώ και 1,5 χρόνο προπονητής του (Ντιν Σμιθ) αποχώρησε και πια ο Γιαννούλης δεν θεωρείται starter στα «καναρίνια» της Τσάμπιονσιπ.

Και δύσκολα να αλλάξει το status του μέχρι νεοτέρας. Το καλοκαίρι απαιτείται λύσις…

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

?>