Ένταση μεταξύ Καραπαπά – Γκαγκάτση

Οι δύο άνδρες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.
Ένταση μεταξύ Καραπαπά – Γκαγκάτση

Έντονη λογομαχία είχε ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς, με τον ομόλογό του στον ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση. Η κατάσταση… άναψε γρήγορα, με τον Καραπαπά να φέρετε να λέει στον Γκαγκάτση:

«Εδώ κάνεις τον κυριλέ με τον μπαμπά σου μαζί, αλλά στην Τούμπα απειλούσες, τσουτσέκι! Και έλεγες ότι θα μας σπάσετε το πούλμαν αν φύγουμε. Πες τα εδώ να γραφτούν για να ξέρουν όλοι ποιος είσαι. Τσουτσέκι! Και αν δεν τα πεις και δεν τα παραδεχθείς θα σε ξεβρακώσω εδώ μπροστά σε όλους, λαθρεμποράκι».

Από τη πλευρά του, ο Γκαγκάτσης ρώτησε το συμβούλιο της Λίγκας για ποιον λόγο βρίσκεται στο συμβούλιο και χαρακτήρισε με τη σειρά του τον Καραπαπά «έμπορα». Στην κουβέντα φέρεται να μπήκε και ο Δημήτρης Αγραφιώτης, με το «θερμόμετρο» μεταξύ των δύο πλευρών να ανεβαίνει επικίνδυνα και τους ψυχραιμότερους να μπαίνουν στη μέση για να λήξει το επεισόδιο άμεσα και να συνεχιστεί το συμβούλιο.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.