Εντινγκά: «Σημαντικό να διατηρήσουμε την ίδια νοοτροπία»


Κώστας Παπαδόπουλος

Εντινγκά: «Σημαντικό να διατηρήσουμε την ίδια νοοτροπία»


Πρώτο του ματς στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, πρώτο του γκολ. Ο Ντελβίν Εντινγκά με το γκολ που σημείωσε χάρισε στην ομάδα του τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Εάν δεν ήταν ο Νίκος Μελίσσας με τις εντυπωσιακές του επεμβάσεις, ο Εντινγκά θα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς. Ακόμη και έτσι, όμως, ήταν ο «χρυσός» σκόρερ του Παναιτωλικού σε μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα του. Συνεπώς στις δηλώσεις του στη Nova είχε κάθε λόγο να χαμογελάει.

Αρχικά είπε: «Ήταν φανταστικό για εμένα, αλλά μεγαλύτερη σημασία έχει η ομάδα. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Για τα πολλά τρεξίματα του ανέφερε: «Ίσως να έτρεξα δέκα χιλιόμετρα, αλλά δεν με πειράζει. Έχουμε πολλά νεαρά παιδιά για να τρέξουν και θα το χρειαστούμε στη συνέχεια».

Για το γκολ που σημείωσε σχολίασε: «Είναι ένα ωραίο γκολ, αλλά όπως είπα το σημαντικό είναι ότι βοήθησε την ομάδα. Μας δίνει αυτοπεποίθηση για το επόμενο ματς που είναι εξίσου σημαντικό για εμάς. Δεν είναι το πρώτο γκολ που πετυχαίνω με το αριστερό πόδι. Στη προπόνηση προσπαθώ να χρησιμοποιώ και τα δύο».

Για το αν τους έλειψε η αυτοπεποίθηση δήλωσε: «Δεν είχαμε την ίδια νοοτροπία με τα Γιάννινα. Σήμερα είχαμε δουλέψει πολύ δυνατά, όμως είναι σημαντικό να τη διατηρήσουμε για τη συνέχεια».

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras