menu

Επίθεση “Super 3” σε Σαββίδη και Κυβέρνηση

Sportime Team
Επίθεση “Super 3” σε Σαββίδη και Κυβέρνηση

Ο μεγαλύτερος οπαδικός σύνδεσμος του Άρη βάλλεται κατά του μεγαλομετόχου του συμπολίτη ΠΑΟΚ και ασκεί σε πολιτικούς της Θεσσαλονίκης για την στάση τους απέναντι στον δικέφαλο του βορρά

Δυναμική ανακοίνωση του Super 3 και σφοδρή επίθεση κατά του Ιβάν Σαββίδη και της ελληνικής κυβέρνησης. Ο μεγαλύτερος οπαδικός σύνδεσμος του Άρη βάλλεται κατά του μεγαλομετόχου του συμπολίτη ΠΑΟΚ και ασκεί σε πολιτικούς της Θεσσαλονίκης για την στάση τους απέναντι στον δικέφαλο του βορρά. Παράλληλα, στην ανακοίνωση σχολιάζεται ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν τα ΜΜΕ σε Αθήνα και Βόρεια Ελλάδα την εικόνα του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ με το όπλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Super 3:

«Οι πολιτικοί ψάχνουν να βρουν μάζες στον αθλητισμό και τις ομάδες! Έτοιμες μάζες που το ρουσφέτι ισοδυναμεί με έναν τίτλο… Έναν τίτλο που θα φέρει ψήφους…. Πολιτικοί που πουλάν οπαδιλίκι… και παράγοντες που κάνοντας τους λαγούς παράγουν πολιτική συγκεκριμένης προέλευσης και ταυτότητας…. Τίτλοι και μπίζνες τα ανταλλάγματα…. Παράγοντες που πουλώντας οπαδιλίκι παίρνουν μπίζνες για να παράγουν πολιτική.

Πολιτικοί που από τον Βόλο και πάνω δηλώνουν παοκ…. και παράγοντες που από τον Βόλο και κάτω δηλώνουν ΣΥΡΙΖΑ. Και σε κοινωνικές εκδηλώσεις στην Θεσσαλονίκη έχουν καλεσμένους επίτιμους ΑΝΕΛ και ΝΔ. Μιλάμε για αθλητικά ιδεώδη που σπάνε κόκαλα και για ευ αγωνίζεσθε πολύ υπεράνω. Παράγοντες και εθνοσωτήρες που δίνουν λέει δουλειά.

Οπαδιλίκι που θα μεταφραστεί σε ψήφους.

Πολιτικός σκοπός σας ο παράγοντας στην Μακεδονία να γίνει εθνοσωτήρας( πήρε λέει τον Πούτιν για τους δυο στρατιωτικούς…. σιχαμεροί καπηλευτές των πάντων) δίνοντας δουλειές… αλλά πρέπει να πουλήσεις και οπαδιλίκι με σκοπό να εξαφανίσει κάθε αντίπαλο σύλλογο.

Δώσατε ξενοδοχεία, καπνομάγαζα ( που πουλήθηκαν τζάμπα για να οικονομήσει ο πράκτορας)… Δώσατε το λιμάνι και δεν ξέρουμε τι άλλο θέλετε να δώσετε.

Λες και όλα αυτά αν τα έπαιρνε κάποιος εκτός παοκ δεν θα έκανε προσλήψεις.

Κάποτε είχαμε προσλήψεις βάσει πολιτικών φρονημάτων. Κύριοι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ έρχονται φήμες και καταγγελίες στα αυτιά μας ότι στην Μακεδονία έχουμε πλέον προσλήψεις βάσει οπαδικών φρονημάτων…. Ακούτε εκεί οι αριστεροί στον ΣΥΡΙΖΑ και δεξιοί στους ΑΝΕΛ;;; Και άντε στα ξενοδοχεία σας , στα καπνομάγαζα σας και σε ότι άλλο σας δίνουν δεν τους γουστάρετε τους Αρειανούς. Τους απολύετε η δεν τους προσλαμβάνετε.

Το λιμάνι όμως είναι περιουσιακό στοιχείο της Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης.

Αν δια νοηθείτε και εκεί να ακολουθήσετε αυτές τις πρακτικές δεν θα αφήσουμε να μπει ούτε ένα πλοίο και να βγει μισό κοντέινερ… Για αυτό να είστε σίγουροι…

Δώσατε θάρρος στον σωτήρα και ξεσάλωσε…Τον μαλώσατε… θα χάσει το ρουσφέτι και σας κάνει μούτρα.

Του δώσατε το δικαίωμα να δημιουργήσει μια αθλητική γενοκτονία στην Μακεδονία και στην Θεσσαλονίκη ειδικότερα. Πρότυπο τους χρόνια τώρα ο Ολυμπιακός μόνο που είναι μια κάκιστη απομίμηση και ο ΑΡΗΣ δεν είναι Εθνικός.

Σε μια Μακεδονία φτωχή που όλα αγοράζονται με τα μοβ και γράφουν πάνω μια πόλη μια ομάδα.( ακινητοποιούνται και οι καλικάντζαροι όταν το ακούν).

Σε αυτό βέβαια συμβάλουν και τα ραδιόφωνα της πόλης… Ακούς Κ. Μπουζο και Κ. Ανδρώνη που τον σιγοντάρετε;;; Με μόνο σκοπό φυσικά να δημιουργηθεί μια δικιά σας Ακρόπολη, δίπλα στον Λευκό Πύργο.

Τα βάζετε και καλά με την πρωτεύουσα και πάτε να δημιουργήσετε ένα νέο Ροστοφ στην Θεσσαλονίκη με παρόμοιους μηχανισμούς και πρακτικές… ο Στάλιν πραγματικά θα σας ζήλευε… Η θέα του πιστολιού λέει τους πείραξε, τόσα έχουν κάνει στην Αθήνα.

Από αύριο λοιπόν οι αντιδράσεις μας θα είναι δικαιολογημένες γιατί και αυτοί τόσα έχουν κάνει στις ομάδες τις Θεσσαλονίκης.

Κατηγορείτε τα Αθηναϊκά κανάλια και ραδιόφωνα που αφιέρωσαν πολύ χρόνο στην εικόνα του πιστολιού για να θίξουν τον χορηγό σας όταν εσείς διαθέσατε διπλάσιο χρόνο στο άδειο μπουκάλι στην κουρουμπιλια (δεν ξεχνάμε Βασιλοπουλε) για να καταδικάσετε αυτόν που το πέταξε και να στείλετε τον ΑΡΗ εκτός Ευρώπης.

Τώρα που θίγεται ο χορηγός σας και ο σωτήρας της Μακεδονίας αλλάξατε την ρητορική σας και ψήνεται την Θεσσαλονίκη να είναι ενωμένη απέναντι στην πρωτεύουσα. Ποιοι;;;; Εσείς!!!

Προσπαθήσατε λυσσαλέα για το μια πόλη μια ομάδα αλλά σας το ξαναλέμε λελέκια ο ΑΡΗΣ δεν είναι Εθνικός.

Πάρτε το χαμπάρι εσείς δεν θα μιλάτε εκ μέρους της Μακεδονίας. Δεν σας ανήκει ούτε η Μακεδονία ούτε η Θεσσαλονίκη και δεν σας έδωσε κανένας ούτε το δικαίωμα ούτε την εξουσιοδότηση να την εκπροσωπείτε… Άλλωστε δεν έχετε καμία σχέση με την Θεσσαλονίκη.

Όταν διαμαρτύρεστε εκπροσωπείτε τα συμφέροντα του χορηγού σας… τίποτα παραπάνω.

Υ.Γ <<Πατέρα είχες δίκιο >> Μην τους ακούς έλεγες αγόρι μου… είναι ψεύτες και γκεμπελιστές… Είναι παιδιά της προπαγάνδας του Μπούζα , των σπορ του βορρά… Είναι αυτοί που οι οπαδικοί τους πατέρες κρέμασαν πανί στο μπαράζ στο Βόλο… Είναι αυτοί που τους διόρισαν από την πρωτεύουσα να το παίξουν καουμπόηδες… Είναι αυτοί που παίρνουν το ξεροκόμματο για εκδούλευση από την Αθήνα (τελικός στη Φιλαδέλφεια ) με το χαμόγελο του Κόκκαλη να καλύπτει όλη την κάμερα… Είναι αυτοί που τους έδωσαν το πρωτάθλημα στα 2300 χρόνια της Θεσσαλονίκης και την επόμενη χρονιά με την ίδια ομάδα βγήκαν 12οι… Είναι αυτοί που χρωστάνε την ύπαρξη τους στους προδότες Τσοχατζόπουλο και Βενιζέλο… Ναι πατέρα δίκιο είχες… Είναι οι ίδιοι που δεν δέχτηκαν να παίξουμε στο Καυτατζόγλειο και λέγαν τι να κάνουμε ο Γκαγκατσης δήλωσε τούμπα όταν τώρα κλαίνε που θα παίξουν στο ΟΑΚΑ με την Αεκ… Ναι πατέρα ξέρω…. Δεν είχαμε ποτέ υπεύθυνο ασφαλείας πρώην διευθυντή της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Υ.Γ 2 Για να είμαστε ειλικρινείς σοκαριστική δεν είναι η θέα του όπλου σε έναν που τρέχει σαν παλαβός μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σοκαριστική είναι η ζωή και η καθημερινότητα που βιώνει ο κάθε άνθρωπος στην ζωή του. Με τόσες αυτοκτονίες κάθε μέρα το όπλο μπορεί να αποτελεί και εξιλέωση. Δεν είναι έγκλημα να έχεις πολλά λεφτά ούτε κακό το θέμα είναι πως χρησιμοποιείς την δύναμη αυτή και τι χαρακτήρα διαμορφώνεις μέσα από αυτά. Υποτίθεται ότι σε κάθε κοινωνία με τα χίλια δυο προβλήματα ( αν και δεν είμαστε της εκκλησίας ) όταν σαν άνθρωπος έχεις την ανάγκη να κάθεσαι δεξιά-αριστερά από τον Χριστό η την Παναγία τότε αυτό χαρακτηρίζεται σοκαριστικό και δείχνει τι ακριβώς επιδιώκεις. Εκεί πάει ο κάθε πικραμένος για να ζητήσει την βοήθεια μιας παραπάνω δύναμης που πιστεύει ότι υπάρχει. Είναι το καταφύγιο του κάθε απελπισμένου την ύστατη στιγμή για την οποιαδήποτε άνωθεν ελπίδα. Δεν μπορεί να σηκώνει το βλέμμα του και να βλέπει εσένα εκτός αν είσαι κάτι σε Παΐσιος και εσύ…»

#Tags

Sportime Extras