ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Θύμα ξυλοδαρμού ο Τζήλος

Ο διεθνής διαιτητής Θανάσης Τζήλος δέχθηκε επίθεση έξω από το σπίτι του κι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού
Θύμα ξυλοδαρμού ο Τζήλος

Ο Θανάσης Τζήλος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού την Τετάρτη (19/12) στη Λάρισα, έξω από το σπίτι του, έπειτα από επίθεση αγνώστων.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας διαιτητής βγήκε από το σπίτι του λίγο μετά τις 9 το πρωί ώστε να πάει στη δουλειά του. Εκεί τον πλησίασαν τέσσερις άγνωστοι, οι οποίοι του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν.

Οι γείτονες που είδαν το περιστατικό, κάλεσαν σε βοήθεια και στη συνέχεια ήρθε και το ασθενοφόρο το οποίο διακόμισε τον διεθνή διαιτητή στο νοσοκομείο.

Οι άγνωστοι τον χτύπησαν στον κεφάλι ενώ του προκάλεσα πολύ σοβαρή ζημιά στο γόνατο, καθώς πολλά χτυπήματα ήταν εκεί. Πλέον ο ίδιο νοσηλεύεται σε κακή σωματική κατάσταση στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι έχει ήδη ενημερωθεί το τμήμα της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, το οποίο θα διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.

Ανακοινώθηκαν οι Έλληνες διεθνείς διαιτητές για το 2019

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θύμα ξυλοδαρμού ο Τζήλος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.