ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Την Πέμπτη (3/5) η εκδίκαση στο Διαιτητικό για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Στις 11.00 το πρωί θα εκδικαστεί από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της απόφασης τιμωρίας του για τα όσα έγιναν κόντρα στην ΑΕΚ
Την Πέμπτη (3/5) η εκδίκαση στο Διαιτητικό για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Την προσεχή Πέμπτη (3/5), όπως αναμενόταν, στις 11 το πρωί θα εκδικαστεί η προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την υπόθεση που αφορά το περιβόητο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Την Τετάρτη (2/5) υπήρξε και η επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ και το πιθανότερο είναι πως μέχρι την Παρασκευή (4/5) το απόγευμα θα έχει εκδοθεί και η απόφαση από το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ.

Η ενημέρωση της Ομοσπονδίας:

«Παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε για την ακόλουθη συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου: ΠΕΜΠΤΗ 03.05.2018 ΏΡΑ: 11.00

Προσφυγή 1)της ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2) του Ιωάννη ( Ιβάν) Σαββίδη , Προέδρου του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και 3) του Lubos Michel του Michal, Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά 1) της με αριθμό 23/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, και 2) της ΠΑΕ ΑΕΚ».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Την Πέμπτη (3/5) η εκδίκαση στο Διαιτητικό για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.