ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

ΑΕΚ – Άρης: «Πρέπει να του το σπάσει;»

Παράπονα από πλευράς ΑΕΚ για το μαρκάρισμα του Οντουμπάτζο στον Ρότα. Ti είπε ο παρατηρητής για τη φάση. 
ΑΕΚ – Άρης: «Πρέπει να του το σπάσει;»

ΑΕΚ – Άρης: Συγχαρητήρια αλλά και παράπονα για το χρώμα της κάρτας στο μαρκάρισμα του Οντουμπάτζο στον Ρότα.

Ήρεμα κύλησε το ΑΕΚ – Άρης. Εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Αν δεν είχε προκύψει και εκείνο το μαρκάρισμα του Οντουμπάτζο στον Ρότα, δεν είχαμε απολύτως τίποτα.

Η ενέργεια του Άγγλου μπακ που είναι στα «ραντάρ» της Ένωσης, εκνεύρισε κάπως τους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι μετά το τέλος της αναμέτρησης, εξέφρασαν κάποια παράπονα στον διαιτητή Μανούχο για το χρώμα της κάρτας. «Δηλαδή για να βγάλεις κόκκινη κάρτα έπρεπε να του το σπάσει», είπαν στον διαιτητή, ο οποιος από την μεριά του απάντησε οτι «εγώ από τη θέση που ήμουν το είδα για κίτρινη κάρτα. Αν ήταν κόκκινη θα με καλούσε ο VAR να το δω στο μόνιτορ».

Αυτό και ουδεμία άλλη παρατήρηση που λένε. Η διαιτητική ομάδα έγινε αποδέκτης συγχαρητηρίων για την εμφάνιση της στην OPAP Arena. Ευχαριστημένη και η ΚΕΔ που θα πάει στο ίδιο μοτίβο και στο επομενο παιχνίδι των δύο ομάδων στο «Βικελίδης». Έλληνας (διεθνής) στο χορτάρι, ξένος στο VAR.

ΑΕΚ – Άρης: Δεν ασχολήθηκε ο παρατηρητής

Και από την μεριά του ο παρατηρητής Κύρκος δεν στάθηκε πολύ στη φάση του Οντουμπάτζο στα αποδυτήρια. Την πέρασε στα γρήγορα. Περισσότερο στάθηκε στην συνεργασία και μέχρι εκεί, συμφωνώντας οτι δεν ήταν για κόκκινη το μαρκάρισμα και θα πάει με την αποφαση του διαιτητή. Το ίδιο και για την φάση που η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Μοντόγια στον Ελίασον στο πρώτο ημίχρονο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ – Άρης: «Πρέπει να του το σπάσει;»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!