ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος, παίζουμε»

Ο διάλογος του Γιούγκ με τους παίκτες της ΑΕΚ για την φάση του Λιβάι Γκαρσία που οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι.
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος, παίζουμε»

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Η κουβέντα που άνοιξε ο Ματέι Γιούγκ με τους γηπεδούχους για τη φάση που ζήτησαν πέναλτι στον Λιβάι Γκαρσία.

Πάνω στον Ματέι Γιουγκ έπεσαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά την πτώση του Λιβάι Γκαρσία στην περιοχή του Ολυμπιακού στο 51ο λεπτό, ζητώντας από τον Σλοβένο ρέφερι να πάει να δει τη φάση και να καταλογίσει πέναλτι.

«Έχεις κάνει λάθος, είναι πέναλτι, πήγαινε στο μόνιτορ να το δεις», του έλεγαν οι «κιτρινόμαυροι», αλλά ο Σλοβένος διαιτητής δεν άφησε πολλά περιθώρια για διάλογο και αμφισβήτηση της αρχικής του απόφασης. «Η φάση τσεκαρίστηκε από τον VAR και ο έλεγχος έχει ολοκληρωθεί. Δεν υπάρχει παράβαση. Παίζουμε». Η αλήθεια είναι οτι η φάση τσεκαρίστηκε σε… δευτερόλεπτα από τον συμπατριώτη του VAR. Kαι παράβαση δεν υπάρχει, αφού ο Γκαρσία είναι εκείνος που βρίσκει το πόδι του αμυνόμενου και πέφτει και όχι το αντίθετο.

Διαμαρτυρίες και από πλευράς Ολυμπιακού για ένα μαρκάρισμα στον Φορτούνη, αλλά και πάλι ο ρέφερι δεν το κουβέντιασε.

Εξαιρετικός ήταν o ρέφερι. Πολύ καλό τον βρήκε και ο παρατηρητής Μπριάκος. Για ένα πλεονέκτημα που δεν έπρεπε να αφήσει, του είπε μόνο στα αποδυτήρια.

Τα περί χαμηλής βαθμολογίας που κυκλοφόρησαν, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο Μπριάκος τον βαθμολόγησε με 8.4, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος, παίζουμε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!