Μια φάση από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός απασχόλησε διαιτητικά. Η επαφή του Μασούρα στον Βράνιες και η ανατροπή του τελευταίου από το... δικό του πόδι!

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Κανένα πέναλτι στο μαρκάρισμα του Μασούρα στον Βράνιες.

Μια φάση από το ΑΕΚ Ολυμπιακός απασχόλησε διαιτητικά. Η επαφή του Μασούρα στον Βράνιες και η ανατροπή του τελευταίου από το… δικό του πόδι!

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ να στέκεται στη φάση του 34ου λεπτού. Η Ένωση φωνάζει για πέναλτι στην επαφή του Μασούρα στον Βράνιες και στην πτώση του τελευταίου εντός περιοχής.

Ο διαιτητής Φάμπιο Βερίσιμο είπε «παίζετε», το παιχνίδι συνεχίστηκε, ο VAR δεν παρενέβει και στην κόντρα επίθεση ο Ολυμπιακός πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον mvp της αναμέτρησης Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Τόσο ο Παναγιώτης Βαρούχας, όσο και ο Τάσος Κάκος δεν είδαν παράβαση και συμφώνησαν με την απόφαση του Πορτογάλου ρέφερι.

Η φάση είναι ξεκάθαρη. Η επαφή των χεριων του Μασούρα στην πλάτη του Βράνιες, δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση παράβαση. Ο Βράνιες πέφτει επειδή το δεξί του πόδι… ανατρέπει το αριστερό!

Αν υπάρχει κάτι στη φάση, δεν είναι πέναλτι, αλλά κίτρινη για «θέατρο» στον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ. Και αυτό γιατί ενώ πέφτει μόνος του, εν συνεχεία ζητάει το πεναλτι, κάτι που σημαίνει, οτι προσπάθησε να πάρει το σφύριγμα του Πορτογάλου.