Αποφασίζει η ΕΠΟ για άνοδο οχτώ ομάδων από τη Γ’ εθνική!


Sportime Team

Αποφασίζει η ΕΠΟ για άνοδο οχτώ ομάδων από τη Γ’ εθνική!


Έκδηλη είναι η αγωνία για τις ομάδες της Γ΄εθνικής, όσον αφορά τον καταρτισμό των ομίλων και τον αριθμό των ομάδων που θα προβιβαστούν στη Football League.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία για αλλαγή της προκήρυξης του πρωταθλήματος της τρίτης τη τάξει κατηγορίας, η οποία έχει, ήδη, υπογραφεί.

Η πολυαναμενόμενη αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων φέρνει αλλαγές και στη νέα Football League, με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο αριθμός των ομάδων που θα προβιβαστούν από τη Γ’ εθνική.

Οπότε, αν το σχέδιο του Γιώργου Βασιλειάδη εφαρμοστεί απόλυτα από τη νέα αγωνιστική σεζόν, τότε δεν θα ανέβουν 4, αλλά 8 ομάδες, δηλαδή μία από κάθε όμιλο. Οπότε τα μπαράζ ανόδου δεν θα ισχύσουν.

Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο θα συζητηθεί στο ΔΣ της Πέμπτης (6/9, 10:00) που έχει προγραμματίσει η ΕΠΟ.

Στα άλλα δύο θέματα, το πρώτο αφορά το Διαιτητικό δικαστήριο, με την εκδίκαση της προσφυγής της Super League σε βάρος της ΕΠΟ για να ισχύσει το “3-1” και να αποριφθεί το μπαράζ.

Το δεύτερο έχει να κάνει με την προκήρυξη της Football League, η οποία και αναμένεται να “περάσει”. Καθώς το ΔΣ της διοργανώτριας έχει αλλάξει και προσαρμόσει εδώ και καιρό την προκήρυξή της, η οποία συμφωνεί απόλυτα με την προ ημερών απόφαση της ΕΠΟ για το μπαράζ ανάμεσα στον 13ο της Super League και τον 2ο της Football League.


Sportime Extras