ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Μπαλτάκος – Διαιτητές: Λίγο έλλειψε να τιναχθεί στον αέρα η συνάντηση! Αυτός ήταν ο λόγος!

Σε κάποιο σημείο της και σχετικά νωρίς, «στράβωσε» η κουβέντα των διαιτητών με ανθρώπους της ΕΠΟ και παραλίγο να τιναχθεί στον άερα!
Μπαλτάκος – Διαιτητές: Λίγο έλλειψε να τιναχθεί στον αέρα η συνάντηση! Αυτός ήταν ο λόγος!

Ο Μπαλτάκος ζήτησε να δει τους διαιτητές αλλά λίγο έλλειψε να αποχωρήσουν πριν ολοκληρωθεί η συνάντηση!

Οι διαιτητές ήταν αποφασισμενοι να μην αλλάξουν αποφαση και το ξεκαθάρισαν εξ αρχής προς όλες τις πλευρές. Ο Μπαλτάκος που δεν κατάφερε να τους δει την Τετάρτη, αλλά τους ξεκαθάρισε οτι είναι μαζί τους στην απόφαση για αποχή, συνάντησε αντιπροσωπεία αποτελούμενη από διεθνείς στην ΕΠΟ την Παρασκεύη, παρουσία και του Πίτερ Φρόιντφελντ, αλλά σε καποιο σημείο έδειχνε οτι θα ολοκληρωθεί πρόωρα.

Οι διαιτητές δεν έδειξαν καμία διάθεση να άρουν την απόφαση τους, ξεκαθαρίζοντας οτι αν δεν παρθούν άμεσα μέτρα δεν πρόκειται να σφυρίξουν. Οχι μόνο απο την ΕΠΟ, αλλά απο όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με τους οποιους επίσης έχουν ζητήσει συναντήσεις.

Στην συνάντηση στην οποια μετείχαν μέσω zoom και οι υπολοιποι διαιτητές της Super League, κάπου ανέβηκαν οι τόνοι, μετά από την τοποθέτηση του Aναπληρωτή Προέδρου της Ομοσπονδίας Παναγιώτη Δημητρίου.

Όταν οι διαιτητές ζήτησαν να αφαιρούνται βαθμοί όταν οι διαιτητές απειλούνται, ο προεδρος της ΕΠΣ Αθηνών τόνισε οτι σην παρούσα φάση δεν μπορεί να γίνει τίποτα και δεν είναι σωστό να τιμωρούνται οι ομάδες με αφαιρέσεις βαθμών, αλλά μονο με χρηματικό πρόστιμο. Παράλληλα πρόσθεσε οτι ευθύνες έχουν και οι διαιτητές ενώ η παρουσία ξένου αρχιδιαιτητή τα τελευταία χρόνια δεν έχει λύσει κανένα πρόβλημα!

Σε εκείνο το σημείο προέκυψε έντονη αντίδραση από όλους τους διεθνείς που ήταν παρόντες, οι οποίοι διέκριναν οτι δεν υπήρχε διάθεση να βρεθούν άμεσα λύσεις. Τελικά ο Μπαλτάκος στη συνέχεια έβαλε ξανά την κουβέντα σε… ράγες και η συζήτηση που κράτησε περίπου ένα δίωρο, εξελίχθηκε ομαλά!

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!