Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της αντιπροσωπείας της ΕΠΟ με τους εκπροσώπους της επιτροπής ομοσπονδιών της  FIFA στη Ζυρίχη.

Η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τον πρόεδρο Βαγγέλη Γραμμένο, τον αναπληρωτή πρόεδρο, Νίκο Βακάλη και τον εκτελεστικό γραμματέα, Αλέξη Δέδε ενώ τις διεθνείς συνομοσπονδίες εκπροσώπησαν οι κκ. Χ. Χούμπελ, Ε. Ντερβίσαι, Ι. Βέλα, Μ. Γεωργίου (επιτροπή παρακολούθησης), Μ. Βάσαλο (FIFA), Ζ. Λάκοβιτς (UEFA), καθώς και στελέχη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Στην συνάντηση η οποία διήρκησε τρεις ώρες, τέθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, θέματα που άπτονται της διακυβέρνησης του ποδοσφαίρου, της επιτάχυνσης της διαδικασίας απονομής δικαιοσύνης στα πρότυπα των FIFA και UEFA, του επιχειρηματικού προτύπου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, της δημιουργίας θεσμικού πλαισίου κατά της χειραγώγησης αγώνων αλλά και της καταπολέμησης της βίας και των δυσμενών δηλώσεων.

Τα μέλη της επιτροπής αναμένεται να εισηγηθούν σύντομα προς την Εκτελεστική Επιτροπή της Διεθνούς Ομοσπονδίας σχετικά με την αναφορά Χούμπελ για Grexit, με τις τελικές αποφάσεις να προσδιορίζονται περί τις αρχές Ιουνίου.

Βασικό κριτήριο πάντως για την απόφαση που θα παρθεί, όπως προαναφέραμε, είναι και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στις 12 Μαΐου, τον οποίο θα παρακολουθήσουν εκπρόσωποι των διεθνών συνομοσπονδιών και μέλη της επιτροπής παρακολούθησης.