ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Άρης – Αστέρας Τρίπολης: Ο Τσακαλίδης «είδε» πέναλτι υπέρ των Αρκάδων, ο Κατοίκος (ευτυχώς) δεν το έδωσε! (vid)

Οn field review, αχρείαστο, στο «Βικελίδης» για πέναλτι υπέρ του Αστέρα Τρίπολης!
Άρης – Αστέρας Τρίπολης: Ο Τσακαλίδης «είδε» πέναλτι υπέρ των Αρκάδων, ο Κατοίκος (ευτυχώς) δεν το έδωσε! (vid)

Ο VAR είναι για να διορθώνει λάθη, αλλά στο Άρης – Αστέρας Τρίπολης, λίγο έλλειψε να ρίξει σε «γκέλα» τον διαιτητή Κατοίκο!

Αναστάτωση λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (1-1) στο Άρης – Αστέρας Τρίπολης. Ο διαιτητής Κατοίκος έχει καταλογίσει επιθετικό φάουλ υπέρ του Ζαμόρα, αλλά ο Τσακαλίδης ως VAR , προφανώς είδε κάτι άλλο για να τον φωνάξει για on field review!

O Γκαρθία μαρκάρει αρχικά αντικανονικά τον ποδοσφαιριστή του Άρη, μαρκάρισμα που έχει ως αποτέλεσμα η μπάλα να πάει στο χέρι του εξτρέμ του Άρη. Το επιθετικό φάουλ που σωστά καταλογίζει αρχικά ο Αθηναίος διαιτητής είναι εκείνο που προκαλεί το χέρι, ως εκ τούτου πέναλτι δεν υπάρχει.

Ο Κατοίκος αν και κλήθηκε στο μόνιτορ για ανασκόπηση από τον VAR, σωστά και ευτυχώς, έμεινε στην αρχική του απόφαση και στο επιθετικό φάουλ.

Δείτε ΕΔΩ τη φάση που ο Τσακαλίδης «είδε» παράβαση στο χέρι του Ζαμόρα!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!