Ο Άρης έχει ενημερωθεί από τον ίδιο τον προϊστάμενο του τμήματος αδειοδότητης, αλλά (ακόμα) όχι από την ΕΠΟ!

Απορρίφθηκε η προσφυγή των κληρονόμων του Νίκου Τσουμάνη κατά της ΠΑΕ Άρης βάσει της οποίας ζητούσε το ποσό των 31.000 ευρώ.

Το διαιτητικό δικαστήριο της ελληνικής ομοσπονδίας απέρριψε την προσφυγή των κληρονόμων του εκλιπόντος Νίκου Τσουμάνη κατά της ΠΑΕ Άρης βάσει της οποίας ζητούσε το ποσό των 31.000 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά αφορούσαν την παλιά ΠΑΕ Άρης, ωστόσο ο Νίκος Τσουμάνης, όσο βρισκόταν εν ζωή είχε αποφασίσει -και προς τιμήν του- να μην τα διεκδικήσει. Εν συνεχεία όμως η οικογένειά του και ο νομικής της σύμβουλος Γιώργος Παναγόπουλος, αν και παραδέχονταν ότι η νέα ΠΑΕ δεν όφειλε αυτά τα χρήματα, αποφάσισε να τα αξιώσει.

Προς τιμήν του ο ισχυρός άνδρας του Άρη Θόδωρος Καρυπίδης ανέλαβε να καταβάλλει αυτό το ποσό, έστω κι αν δεν είχε την παραμικρή υποχρέωση. Τότε υπήρξε μια παρεξήγηση για τον χρόνο καταβολής των χρημάτων και η πλευρά Τσουμάνη αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά όμως δεν δικαιώθηκε.

Μάλιστα είχε ζητήσει την είσπραξη του ποσού των 31.000 ευρώ αλλά και την αφαίρεση τριών βαθμών σε κάθε αγώνα του Άρη έως ότου καταβληθεί το σύνολο του ποσού.

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή υποχρεώνοντας παράλληλα την πλευρά των κληρονόμων στην καταβολή των δικαστικών εξόδων.

Η απόφαση από το Διαιτητικό Δικαστήριο στην υπόθεση Τσουμάνη -ΠΑΕ Άρης

Απέρριψε την αίτηση των Λεωνίδα Τσουμάνη, Σταματίας Καψάλη και Γρηγορίου Τσουμάνη, νόμιμων κληρονόμων του Νικολάου Τσουμάνη, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή και την πρόσθετη παρέμβαση της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ υπέρ ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΣΟΥΜΑΝΗ και κατά της ΠΑΕ Άρης Θεσσαλονίκης.