ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Άρης κατά Σπάθα και Βαρούχα: «Δεν συμφωνούν μεταξύ τους για την ίδια φάση!!!»

Στον Άρη τα βάζουν με τους τηλεδιαιτητές που δεν συμφωνούν ούτε για την ίδια φάση όταν κάνουν τις αναλύσεις στους διάφορους αγώνες.
Άρης κατά Σπάθα και Βαρούχα: «Δεν συμφωνούν μεταξύ τους για την ίδια φάση!!!»

Με τους τηλεδιαιτητές που ερμηνεύουν κάθε φάση όπως ο καθένας… νομίζει τα έβαλε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Άρης, Παντελής Ζουμπούλης, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν συμφωνούν ούτε για την ίδια φάση.

Ουσιαστικά ο παράγοντας των κιτρινόμαυρων «φωτογράφισε» τους Ηλία Σπάθα στη Super Bala Live, που έδωσε δίκιο στην γκρίνια του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία, αλλά και τον Παναγιώτη Βαρούχα στην «Αθλητική Κυριακή», ο οποίος τις περισσότερες φορές  κρίνει τις φάσεις εις βάρος των Θεσσαλονικέων. Βαρούχας: Αδικήθηκε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη, είπε χαρακτηριστικά ο τηλεδιαιτητής της κρατικής τηλεόρασης, γεγονός που προκάλεσε και εδώ την αντίδραση των Θεσσαλονικέων.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει ξεκαθαρίσει ότι φέτος δεν προτίθεται να εμπλακεί στο επικοινωνιακό σόου που στήνεται κάθε Κυριακή με ανακοινώσεις γύρω από τη διαιτησία. Στα οποία σόου ούτε οι… πρώην διαιτητές και σήμερα… καθηγητές δεν συμφωνούν μεταξύ τους για την ίδια φάση!!!
Επειδή όμως κάποιοι προσπαθούν συστηματικά από χθες βράδυ να κάνουν το … άσπρο… μαύρο, μη νομίζουν ότι μασάμε όλοι το σανό που μας σερβίρουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Άρης, εξηγώντας πως η διαιτησία του ντέρμπι της Τούμπας ήταν καλή σε γενικές γραμμές και για τις δύο ομάδες.

Ως σχόλιο θα αναφέρουμε ότι μέχρι πέρσι ο Ηλίας Σπάθας στις τοποθετήσεις του έκρινες τις περισσότερες επίμαχες φάσεις στα παιχνίδια του Άρη, υπέρ των κιτρινόμαυρων και τις αντίστοιχες του ΠΑΟΚ εις βάρος των ασπρόμαυρων. Φέτος αυτός φαίνεται να έχει αλλάξει, όπως είδαμε και από την ανάλυση που έκανε στο ντέρμπι της Τούμπας.

Και μια παρατήρηση. Στη φάση του Ντουκουρέ που ο ΠΑΟΚ ζητάει χέρι, εντύπωση προκαλεί η τοποθέτηση του Σπάθα που λέει οτι ο παίκτης του Άρη πέφτει εσκεμμένα κάτω και κάτω χέρι, ενώ αν δεις κανείς τη φάση 2 δευτερόλεπτα πιο πίσω φαίνεται να έχει σπρωχτεί από παίκτη του ΠΑΟΚ…

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.