ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Άρης – Ολυμπιακός: Γιατί άργησε να σφυρίξει το πέναλτι ο διαιτητής – Ποια παράβαση καταλόγισε λανθασμένα!

Με καθυστέρηση καταλογίστηκε το πέναλτι στο Άρης - Ολυμπιακός. Το Sportime αποκαλύπτει. Ποια παράβαση καταλόγισε ο ρέφερι και γιατί καθυστέρησε να δείξει την άσπρη βούλα!
Άρης – Ολυμπιακός: Γιατί άργησε να σφυρίξει το πέναλτι ο διαιτητής – Ποια παράβαση καταλόγισε λανθασμένα!

Άρης – Ολυμπιακός: To μπέρδεμα με τον καταλογισμό του πέναλτι στο «Βικελίδης». Αυτό είδε παράβαση ο Ούγγρος ρέφερι! Ούτε πέναλτι, ούτε κόκκινη, ακόμα κι αν υπήρχε παράβαση!

Το άστοχο πέναλτι του Γκρέι (και η απόκρουση του Τζολάκη) σημάδεψε το Άρης – Ολυμπιακός.

Ο Ούγγρος ρέφερι με καθυστέρηση, αν και στο πέναλτι δεν υπάρχει πλεονέκτημα, έδειξε την άσπρη βούλα και την κόκκινη κάρτα στον Ντόη.

Καταρχήν, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ο ρέφερι καταλογίζει παράβαση στον Ντόι και όχι για πιθανό χέρι του Παπασταθόπουλου, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την επικοινωνία που είχε με τον VAR.

Αναλύοντας την παράβαση, ο Ντόη τρεις φορές επιχείρησε να τον κρατήσει και δεν κατάφερε να τον εμποδίσει.

Ο Γκρέι ωστόσο ολοκλήρωσε την προσπάθειά με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να αποκρούει.

Η τρίτη προσπάθεια του αμυνόμενου, έγινε αφού ολοκληρώθηκε η ενέργεια του επιτιθέμενου. Αν δεν ολοκληρωνόταν, εξ αιτίας της επαφής, τότε θα έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι.

Στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στον Ματέο Γκαρσία, που κι αυτή δεν είχε αποτέλεσμα αφού δεν κατάφερε το στόχο/ γκολ.

«Άκυρη» και η κόκκινη κάρτα στον Ντόη, ακόμα κι αν υπήρχε παράβαση πέναλτι.

Αν θεωρηθεί ως σωστή η απόφαση του διαιτητή, ο αμυνόμενος έπρεπε να παρατηρηθεί. Συνθήκη DOGSO (στέρηση προφανούς ευκαιρίας για γκολ) δεν υφίσταται, επειδή ο τερματοφύλακας είναι κοντά και του περιορίζει κατά πολύ την εστία, απόδειξη αυτού ότι απέκρουσε τελικά το σουτ του επιθετικού.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!