ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Μπακασέτας – Τάισον: Αυτά έγραψε ο διαιτητής για τις αποβολές!

Επιβαρυντικό το φύλλο αγώνα τόσο για τον Τάισον όσο και για τον Μπακασέτα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.
Μπακασέτας – Τάισον: Αυτά έγραψε ο διαιτητής για τις αποβολές!

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Tάισον και Μπακασέτας αποβλήθηκαν στη Τούμπα και σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο Ολλανδός διαιτητής στο Φ.Α. θα χάσουν και τον επαναληπτικό.

Με 10 ποδοσφαιριστές τελείωσαν το ματς ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αφού Τάισον και Μπακασέτας αποβλήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Τούμπα.

Το ύψος της τιμωρίας των δύο ποδοσφαιριστών η οποία θα γίνει γνωστή εντός της ημέρας θα εξαρτηθεί από τα όσα έχει γράψει στο φύλλο αγώνα ο Ολλανδός διαιτητής του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου.

Μπακασέτας και Τάισον με βάση τα όσα αναφέρει ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ, κινδυνεύουν με τιμωρία από μια έως τρεις αγωνιστικές. Αν και το «μια», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα, φαντάζει αρκετά αισιόδοξο.

  • α) Ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή ογδόντα ευρώ (80), αν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από τον αγώνα για επικίνδυνο παίξιμο, ανάρμοστη διαγωγή σε ποδοσφαιριστές, αξιωματούχους αγώνα, αξιωματούχους ομάδας ή θεατές, απώθηση αντιπάλου ποδοσφαιριστή εκτός φάσης.
  • β) Ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή εκατόν είκοσι ευρώ (120), αν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από τον αγώνα εξαιτίας υβριστικής συμπεριφοράς -έργω ή λόγω-, ή απόπειρα βιαιοπραγίας σε αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή ή αξιωματούχο ομάδας.
  • γ) Ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ, αν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από τον αγώνα για βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά του σε αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή ή αξιωματούχο ομάδας ή για ανταπόδοση της βάναυσης συμπεριφοράς την οποία υπέστη ο ποδοσφαιριστής, έστω και αν βρισκόταν σε άμυνα.

Μπακασέτας – Τάισον: Δεν έκανε… εκπτώσεις ο διαιτητής, χάνουν και τη ρεβάνς!

Μετά το τέλος του αγώνα την περασμένη Τετάρτη στην Τούμπα, οι άνθρωποι των δύο ομάδων είχαν μια σχετική αγωνία για το πως θα διατυπώσει την φάση της αποβολής Μπακασέτα και Τάισον ο Ολλανδός διαιτητής. «Τι θα γράψεις;», τον ρώτησαν, σε μια προσπάθεια να… λειάνει λίγο τις γωνίες,  με τον ρέφερι να είναι ξεκάθαρος. «Οτι ακριβώς έγινε». Και έτσι έκανε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime o διαιτητής έχει αναφέρει στο Φύλλο αγώνα οτι οι δύο ποδοσφαιριστές βιοπράγησαν. Αυτό σημαίνει οτι Μπακασέτας και Τάισον πάνε για δύο ή τρεις αγωνιστικές, αφού στη μια αγωνιστική είναι οι περιπτώσεις απώθησης. Εφόσον δεν αναφέρεται απόπειρα βιοπραγίας που πάει στις δύο αγωνιστικές, είναι πολύ πιθανό και οι δύο να τιμωρηθούν με τρεις αγωνιστικές!

Εντός της ημέρας η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ θα ανακοινώσει τις ποινές θα ισχύσουν άμεσα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπακασέτας – Τάισον: Αυτά έγραψε ο διαιτητής για τις αποβολές!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!