×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Χούμπελ: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο βαδίζει ενωμένο»


    Sportime Team

Χούμπελ: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο βαδίζει ενωμένο»


Μετά τη λήξη της ευρείας σύσκεψης υπό τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με θέμα «Η εφαρμογή του VAR στο ελληνικό ποδόσφαιρο», ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA/UEFA στην Ελλάδα, Χέρμπερτ Χούμπελ έκανε σχετικές δηλώσεις.

Μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τον Υφυπουργό γι’ αυτή την πρωτοβουλία ενώ αναφέρθηκε στα συμπεράσματα, που βγήκαν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χούμπελ:

«Εξ ονόματος της FIFA και της UEFA θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό για αυτή την πρωτοβουλία που έλαβε για την σημερινή συνάντηση. Ήταν μια πολύ μακρά συζήτηση και καταλήξαμε σε συμπεράσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημοσιογράφος ΣΚΑΪ: «Κοιτάξτε το πρωτάθλημα των Πρεσπών»

Το βασικό συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει μια κοινή προσπάθεια από όλους και το ελληνικό ποδόσφαιρο προσπαθεί ενωμένο να βαδίσει στο μέλλον. Συγχαίρω τον Υπουργό δημόσια για αυτή του την πρωτοβουλία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ:

Καρυπίδης: «Επίθεση» σε Γραμμένο-Περέιρα για Σιδηρόπουλο

Καραπαπάς: «Πως όλη η Ελλάδα ήξερε τον ορισμό Σιδηρόπουλου;»

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!