Sportime

Δεν βλέπει πέναλτι ο Βαρούχας υπέρ της Λαμίας (vid)

Ο Παναγιώτης Βαρούχας μίλησε για τις αποφάσεις που είδε στο Λαμία – Παναθηναϊκός!

Στέλιος Ανδρικάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Δεν βλέπει πέναλτι ο Βαρούχας υπέρ της Λαμίας (vid)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Για τα όσα είδε στο παιχνίδια Λαμία – Παναθηναϊκός μίλησε στην ΕΡΤκαι την Αθλητική Κυριακή, ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Ο καθηγητής διαιτησίας, αναφέρθηκε στα όσα έκανε ο Μανούχος μέσα στο γήπεδο, ξεκινώντας από μία επαφή που είχε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στον Τζούρισιτς, η οποία καλώς και δε δόθηκε τίποτα.

Έπειτα, το ίδιο έγινε και σε ένα τζαρτζάρισμα που κάνει ο Τσιλούλης με τον Βαγιαννίδη, ο δεξιός μπακ του «τριφυλλιού» πέφτει αλλά δε δίνει κάτι ο διαιτητής και πολύ σωστά.

Ενώ και με το χέρι του Αράο, τόνισε ότι ήταν κολλημένο και σε τέτοιες περιπτώσεις δε δίνεται κάτι, αφού είναι πάνω στο σώμα του ποδοσφαιριστή και δε μεγαλώνει τον όγκο του για να έχει πλεονέκτημα.

Στο πέναλτι τώρα που κέρδισε ο Παναθηναϊκός, τονίζει ότι είναι καθαρό, ωστόσο ο παίκτης έχει φύγει από θέση offside και σωστά δεν υπάρχει φάση.

Φυσικά και το δεύτερο γκολ που πετυχαίνει η Λαμία, ακυρώνεται σωστά αφού ο παίκτης βρίσκεται λίγο πιο μπροστά από τον τελευταίο του Παναθηναϊκού.

Τέλος, φτάνει και στο πέναλτι που ζητάει η Λαμία, που σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Ηλίας Σπάθας έπρεπε να δοθεί.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας όμως έχει διαφορετική άποψη, αφού ξεκαθάρισε ότι δεν είναι κάποια παράβαση παρά το τράβηγμα που γίνεται.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

https://youtu.be/kU6qzrhdPvc

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Στέλιος Ανδρικάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα