Διαιτησία: «Εξαφανισμένοι» από τους ορισμούς της Super League 1, oι δύο διαιτητές!

Διαιτησία: Είναι πασιφανές οτι ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έχει φτιάξει υποπίνακα μέσα στον πίνακα. Στηρίζεται σε συγκεκριμένους διαιτητές. Κάποιους δεν τους «είδε» ποτέ μέσα στη σεζόν και κάποιους δεν τους «βλέπει» καθόλου το τελευταίο διάστημα!

Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) και Αριστείδης Βάτσιος (Δ. Αττικής) αγνοούνται κυριολεκτικά από τους ορισμούς των τελευταίων αγωνιστικών της Super League 1!

O πρώτος, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω είναι και ο πιο «παλιός» στον πίνακα με 12 χρόνια διαιτητικά ένσημα στην πρώτη κατηγορία, σφύριξε για τελευταία φορά παιχνίδι στη Super League το… καταχείμωνο! Στις 31 Ιανουαρίου, το ΟΦΗ – ΑΕΚ για την 20η αγωνιστική! 10 αγωνιστικές εκτός και κοντεύει το… τρίμηνο!

Έπαιξε κάποια στιγμή και ένα παιχνίδι δεύτερης κατηγορίας (Ξάνθη – Εργοτέλης) και τέλος!

O Bάτσιος έχει να διευθύνει παιχνίδι δύο μήνες plus. Από τις 14/2, του Αγίου Βαλεντίνου, όταν σφύριξε το Άρης – Παναιτωλικός 0-0 για την 22η αγωνιστική! Οχτώ αγωνιστικές εκτός. Από τότε έχει «κατέβει» δύο φορές στη Super League 2 και έχει και κάτι… τεταρτηλίκια!

Δεν είναι οι μόνοι πάντως που ο Άγγλος αρχιδιαιτητής έχει στο περιθώριο. Υπάρχουν κι άλλοι που θα κινδυνέψουν το καλοκαίρι. O επικεφαλής της ΚΕΔ έχει εκφράσει την πρόθεση να μειώσει τους διαιτητές στην Super League τη νέα σεζόν.