ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Διαιτησία – Αποκλειστικό: Η επιστολή Μπένετ στον Μπαλτάκο που «έπνιξε» η ΕΠΟ! Απίστευτα «καρφιά» από τον Άγγλο!

Το Sportime αποκαλύπτει την επιστολή που έστειλε ο Μπένετ στον πρόεδρο της ΕΠΟ!
Διαιτησία – Αποκλειστικό: Η επιστολή Μπένετ στον Μπαλτάκο που «έπνιξε» η ΕΠΟ! Απίστευτα «καρφιά» από τον Άγγλο!

Διαιτησία: Ο Στιβ Μπένετ λίγο πριν αποχαιρετήσει τους διαιτητές, έστειλε επιστολή ενημερώνοντας και τον Μπαλτάκο για την απόφαση του.

Με ευθείες κατηγορίες προς το πρόσωπο του προέδρου της ΕΠΟ, ότι προσπάθησε μόνος του να αλλάξει τον ορισμό του ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, ότι στηρίζει τις ΠΑΕ και όχι την ΚΕΔ και τους διαιτητές, ενώ τον κατηγόρησε ευθέως ότι η ΕΠΟ δεν κινήθηκε στο πλαίσιο των κανονισμών διαιτησίας της FIFA και της UEFA!

Eπιστολή που μάλλον θα… παράπεσε σε κανένα συρτάρι, αφού ο πρόεδρος της ΕΠΟ μας έχει συνηθίσει ουκ ολίγες φορές να δημοσιεύει την αλληλογραφία που έχει, είτε με τον Τσέφεριν, είτε με τον πρόεδρο της Super League, Bαγγέλη Μαρινάκη!

Το Sportime εξασφάλισε και αποκαλύπτει κατ’ αποκλειστικότητα, το περιεχόμενο της επιστολής μαζί με το σχετικό έγγραφο!

Αναλυτικά:

«Κύριε πρόεδρε,

Δυστυχώς, λόγω ορισμένων πρόσφατων γεγονότων και ιδιαίτερα με τη σκόπιμη παρέμβαση για αλλαγή των ορισμών της 5ης αγωνιστικής, δεν μου αφήνετε άλλη επιλογή παρά να παραιτηθώ από τη θέση μου ως Επικεφαλής Διαιτησίας και Προέδρου της ΚΕΔ.

Πάντα εκτελούσα τα καθήκοντά μου με ακεραιότητα και εργαζόμουν με επαγγελματικό τρόπο, αλλά το πιο σημαντικό, στο πλαίσιο των κανονισμών διαιτησίας της FIFA και της UEFA. Δυστυχώς, με την πάροδο του χρόνου είναι προφανές ότι η ΕΠΟ δεν επιθυμεί να ακολουθήσει τον ίδιο τρόπο.

Η πίεση προς εμένα να γνωστοποιήσω τα ονόματα των ξένων διαιτητών στον αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ είναι, κατά τη γνώμη μου, εντελώς απαράδεκτη δεδομένου ότι ήσασταν αυτός που αποφάσισε να αλλάξει τους αρχικούς διορισμένους Έλληνες διαιτητές από αυτόν τον αγώνα, αφού προσεγγίσατε την UEFA για ξένους αξιωματούχους.

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω την απογοήτευσή μου για την έλλειψη υποστήριξής σας στην Επιτροπή Διαιτησίας κατά τη διάρκεια της θητείας μου. Δεν θυμάμαι καμία αλληλογραφία, τηλεφωνήματα, επισκέψεις στα γραφεία του κέντρου VAR (παρά τις προφορικές προσκλήσεις) ή οποιαδήποτε αναγνώριση σχετικά με τη δουλειά που κάναμε όλοι και όλες τις επιτυχίες που πετύχαμε σε αυτό το διάστημα που ήταν πολλές.

Τέλος, ήταν χαρά μου να έχουμε και να συνεργαστώ με μια πλήρως αφοσιωμένη επιτροπή. Είναι καταπληκτικοί και εργάστηκαν ακούραστα για να βελτιώσουν όλους τους διαιτητές. Δούλεψαν πολύ ακόμα και τις νύχτες, όταν οι άλλοι κοιμόντουσαν, για να εξασφαλίσουν ότι οι διαιτητές θα υποστηρίζονταν σε κάθε βήμα.

Σας προτρέπω να τα κρατήσετε όλα και να συνεχίσετε το πολύτιμο έργο που πετύχαμε, διαφορετικά όλα θα χαθούν.

Ελπίζω όταν φύγω να προσφέρετε παρόμοια υποστήριξη στους διαιτητές με τον ίδιο τρόπο που υποστηρίζετε τους συλλόγους».

Διαβάστε επίσης για τη διαιτησία!

Διαιτησία: Το πρόβλημα δεν είναι οτι πεινάει ο φτωχός, αλλά οτι δεν χορταίνει ο πλούσιος!

Διαιτησία: Η επόμενη μέρα στην ΚΕΔ – Ο Καπέλα που έμεινε, αλλά πιο πιθανό είναι να φύγει, παρά να γίνει αρχιδιαιτητής!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!